در نظام ولایی مردم و کارگزاران نسبت به یکدیگر مسئولند
امام جمعه کمیجان گفت: در نظام ولایی مردم و کارگزاران نسبت به یکدیگر وظایفی دارند که باید به آنها عمل کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت الاسلام علی مقدسی پور امام جمعه کمیجان درگفتگو با خبرنگار سلام کمیجان ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت زهرا(س) گفت: امیدواریم سالی که با نام ایشان شروع می شود برای همه پیروان و شیعیان آن حضرت سالی پر خیر و برکت باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,مقدسی پور اظهار کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری امسال را سال دولت و ملت با همدلی و همزبانی نامگذاری کردند مسلما از این نامگذاری اهدافی دارند که در سخنرانی خودشان به آن خواهند پرداخت.
,وی افزود: اما در فلسفه انقلاب اسلامی و در حکومت ولایی و اسلامی هم کارگزاران نسبت به مردم و هم مردم نسبت به کارگزاران وظایفی دارند.
,امام جمعه کمیجان بیان کرد: از نگاه حکومت ولایی، دولتمردان خدوم مردم هستند و باید در خدمت مردم باشند و وظایفی که انجام می دهند خالصانه و برای خدا باشد و هیچ گونه منتی را برای مردم ندارند.
,مقدسی پور اضافه کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند دولت باید مردم را از خودش بداند و آنها را خودی و محرم اسرار خود انگار کند.
,وی ادامه داد: دولت مردان در نظام اسلامی علاوه بر قوه مجریه دو قوه مقننه و قضائیه را هم شامل می شود لذا هر سه قوه در نظام اسلامی به عنوان کارگزاران ملت بوده و در حقیقت کارگزاران باید مردم را از خودشان دانسته و به وظیفه خودشان عمل نماید.
,امام جمعه کمیجان اظهار کرد: امیرالمومنین در توصیه خودشان به مالک اشتر سفارش می کند که مردم دو گونه اند یا افرادی مومن هستند که وظیفه تو خدمت به آنان است و یا انسانند اما مسلمان نیستند که در برابر آنها نیز مسئولیت داری.
,مقدسی پور اضافه کرد: از طرف دیگر مردم ما انقلاب کردند و حکومت اسلامی را سرکار آوردند لذا مردم در قبال حکومت وظایفی دارند چرا که وقتی حکومت وسائل رشد، ارشاد، هدایت و آموزش مردم را فراهم می کند؛ مردم هم در قبال حکومت و کارگزاران مسئولیت دارند که اگر دستوری دادند گوش به فرمان کارگزاران و در راس آنها ولی امر مسلمین باشند.
,وی اظهار امیدواری کرد: این نامگذاری باعث ایجاد اتحاد، یکدلی و یکپارچگی در میان دولتمردان، بین مردم و هم بین دولت و مردم شود که این امر باعث رشد، ترقی و پیشرفت نظام اسلامی در همه زمینه ها خواهد شد.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه