ماجرای کلاهبردارانی که در ماسال سرشان بی کلاه ماند
یک ماه قبل بود که فردی به عنوان توزیع کننده AOC به برخی لوازم یدکی فروشی های شهر ماسال مراجعه کرده و شماره تماس خود را در اختیار فروشندگان قرار داد اما ظاهرا این افراد تنها بازاریاب نبودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز، ماجرای کلاهبرداران AOC کار در ماسال برای افزایش آگاهی شهروندان جهت پیگیری و مبارزه با شیوه های جدید کلاهبرداری جالب و خواندنی خواهد بود.
ماجرا از این قرار است که حدود یک ماه قبل فردی با مراجعه به فروشگاههای لوازم یدکی، خود را به عنوان توزیع کننده AOC معرفی و شماره تماس خود را در اختیار آنها قرار داد. قیمت ارایه شده توسط این فرد برای هر دستگاه AOC (دو میلیون و پانصدهزار تومان) بسیار پایین تر از نرخ بازاری آن بود.
پس از چند روز از این ماجرا، فردی دیگر با مراجعه به همان لوزام یدکی فروشی ها خواستار خرید AOC می شود و فروشندگان که پیش از این شماره تماسی از عرضه کننده این دستگاه داشتند پس از مراجعه خریدار، سفارش خرید می دادند.
مراجعه کننده اول با ارایه شماره کارت بانکی، تأکید می کند که مبلغ خود را بصورت نقدی دریافت می کند.
مراجعه کننده دوم نیز جهت اطمینان بخشی از خرید دستگاه، مبلغ 500 هزار تومان با به عنوان بیعانه به لوازم یدکی فروش پرداخت می کند.
بر این اساس، مقرر شده بود که بلافاصله پس از تحویل دستگاه، پول آن نیز به شماره کارت مزبور انتقال داده شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, اما در همین گیرو دار بود که یکی از فروشندگان لوازم یدکی با همکار لوازم یدکی فروش دیگر تماس گرفته و شرح ماجرا را بازگو می کند.
اما جالب بود که ماجرایی کاملا مشابه برای لوازم یدکی فروش دوم نیز پیش آمده بود. وی نیز 500 هزار تومان بیعانه دریافت کرده بود. این بود که این مغازه داران متوجه می شوند با یک ماجرای کلاهبرداری مواجه شده اند. آنها بلافاصله پلیس را از ماجرا با خبر می کنند.
به گفته یکی از این مغازه داران، پلیس جهت پیگیری ماجرا و دستگیری کلاهبرداران در ساعت مقرر در محل حاضر می شود و فردی که دستگاه AOC را جهت تحویل می آورد دستگیر می کند.
این مغازه دار ادامه می دهد: شخص تحویل دهنده دستگاه تنها یک راننده بود که به عنوان یک بسته، دستگاه را به محل آورد و متأسفانه پلیس موفق به دستگیری کلاهبرداران اصلی نشد.
وی افزود: پس از این ماجرا و آزادی راننده پس از 48 ساعت، همان کلاهبرداران جهت دریافت مبالغ خود پیامک های تهدید آمیز برای ما ارسال کردند.
این مغازه دار ادامه داد: نکته جالب تر ماجرا این است که در حالی که هنوز ماجرای سارقان حل نشده است نامه ای مبنی بر پرداخت مبلغ مزبور به یک شماره حساب دولتی به ما ارایه شد اما ما با توجه به اینکه هنوز نمی دانیم سرنوشت کلاهبرداران به کجا می رسد این پول را پرداخت نکرده ایم.
به گفته مغازه دار دوم، این کلاهبرداران در شهرستان تالش موفق شده اند با همین شیوه کلاهبردارای هایی انجام دهند.
عکس زیر مربوط به یکی از پیامهای تهدید آمیز کلاهبرداران جهت دریافت مبلغ 500 هزار تومان و شماره حساب ارایه شده جهت واریز مبلغ برای خرید و بازگرداندن 500 هزار تومان است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , ,
,
, انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه