عزاداری فاطمیه در دانشکده اصول الدین
معاونت دانشجویی و امور فرهنگی دانشکده اصول الدین در مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) به یکی از شبهات مهم وهابیت در این زمینه پاسخ داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اندیمشک جوان، حجه الاسلام علیرضا حسین پور در سخنانی ضمن تسلیت این واقعه جانسوز به محضر امام زمان (عج) و نایب برحقش امام خامنه ای (دام ظله) مسلمین و حضار ،به یک شُبهه مهم وهابیت علیه شهادت حضرت زهرا(س) پاسخ گفت.
معاونت دانشجویی و امور فرهنگی دانشکده اصول الدین دزفول عنوان کرد:علمای وهابی جدیداً سخن مضحکی بر زبان میآورند که:شهادت حضرت زهرا(س) از سال ۱۳۷۴ شمسی به تقویم ها اضافه شده است و تا قبل از آن این مسأله وجود نداشته است!
حسین پور در ادامه گفت : برای پاسخ به این شبه نیاز به یک مقدمه است:
بعد از رحلت حضرت رسول اکرم(ص) در دنیای اسلام اتفاقاتی افتاد. همان کسانی که به درب خانه علی(ع) هجوم آوردند و از حضرت خواستند که مسئولیت حکومت و خلافت را برعهده بگیرد، همان ها به شکل های مختلف در برابر حضرت صف بندی و صف آرایی کردند و یا اینکه از حضرت کناره گرفتند. جنگ اساسی که حضرت داشتند جنگ با معاویه و شام و خوارج و همچنین با اصحاب جمل بود. نتیجه این سه جنگ به قدرت رسیدن معاویه پس از امیرالمومنین(ع) است. در زمان معاویه هم اتفاقات زیادی در دنیای اسلام افتاد. (این فرد سیاستمدار در عرب معروف است و گاهی آنقدر در سیاست های ظاهری و دنیایی خودش موفق بوده که کم کم برای طرفداران امیرالمومنین(ع) تردید شده بود که علت شکست حضرت شاید این باشد که حضرت مثل معاویه سیاست مدار نیستند. لذا از حضرت نقل شده که ایشان فرمودند: «اگر تقوا مانع من نمی شد من از همه ی این ها به این کارها آشناترم. منتهی من اهل این بازی ها نیستم.» برای نفی فضایل اهل بیت دستور به جعل روایات داد و بالعکس در جعل فضیلت برای دیگران و شخصیت سازی در مقابل امیرالمومنین(ع) و اهل بیت بسیار تلاش کرد. بسیاری از احادیثی که در کتب معتبر و صحاح اهل سنت موجود است براساس مدارک قطعی تاریخی از مجعولات در زمان همین معاویه است. معاویه دستور داد به نفع بعضی از صحابه ها روایت جعل کنند و از آنطرف اگر در منابع روایی روایاتی دیده می شود که با شأن اهل بیت(ع) هماهنگ نیست و تنقیص هایی را بیان می کنند، در دوره ی معاویه جعل شده اند. علاوه بر این کار دستور داد هر کجا دوستی از دوستان اهل بیت(ع) که شناخته شده است تحت تعقیب قرار گیرند. اصحاب امیرالمومنین(ع) یا تحت تعقیب یا در زندان به سر می بردند و یا کشته می شدند. در دوره ی امام حسن(ع) هم برخلاف تعهدی که در قرارداد با امام(ع) داشتند خلافت را تبدیل به یک حکومت سلطنتی و موروثی کرد و برای یزید بیعت گرفت. بعد هم این سنت غلط باقی ماند و حکومت و خلافت اسلامی شکل موروثی پیدا کرد.
حسین پور اظهار داشت:وقتی چنین اتفاقی در دنیای اسلام افتاد و مسیر حاکمیت و خلافت منحرف شد و حکومت بدست ارباب نفاق افتاد و پرچم داران نفاق، نفاق را در تاریخ دمیدند؛ طبیعی است که روح جامعه روح نفاق می شود. همان طوری که اگر اولیای الهی در جامعه ای حاکمیت پیدا کنند، کلمه توحید را اقامه می کنند و توجه به خدای متعال و معنویت را احیاء می کنند. سردمدارانی که اسلام حجاب و پوشش آن هاست و به تعبیری که در روایات آمده برای یک چشم برهم زدن هم به خدای متعال ایمان نیاوردند. در مقابل، امیرالمومنین(ع) هم فرمودند:انی لم اشرک بالله طرفه عین «حتی برای یک چشم برهم زدن هم برای خدای متعال شرک نورزیدم.»
معاونت دانشجویی دانشکده اصول الدین دزفول اظهار داشت:وقتی کسانی که به خدای متعال ایمان نیاوردند محور کار قرار بگیرند، پیداست که معنویت را پوسته ظاهری برای دنیا گرایی و دنیا پرستی قرار می دهند. در چنین جامعه ای همه چیز اتفاق می افتد ولو به اسم اسلام هم تمام بشود. این حادثه اتفاق می افتد که به خانه صدیقه ی کبری(س) هجوم ببرند و امیرالمومنین(ع) را کشان کشان به مسجد بیاورند. خانه ای را که رسول خدا(ص) با آن مقامشان اجازه می گرفتند و وارد آن خانه می شدند، با آن وضعیت واردش شدند. وقتی محور یک جامعه ای نفاق قرار گرفت ممکن است صدیقه طاهره بیاید در مسجد خطبه بخواند و از مردم کمک بخواهد (تنها یادگار پیامبر، که نقل شده وقتی ایشان وارد مجلس پیامبر می شدند پیامبر(ص) برمی خاستند به استقبال ایشان می آمدند و گاهی جای خودشان می نشاندند.) یک نفر هم جواب او را ندهد با اینکه توانایی دفاع از حضرت را هم دارند، که این همان روح نفاق است که در جامعه دمیده می شود و بعد هم به حسب ظاهر نماز هم می خوانند. این نماز چه خاصیتی دارد؟ این نماز جز توجیه بستن دست امیرالمومنین(ع) هیچ خاصیت دیگری ندارد. اگر این نماز را نمی خواندند و کافر بودند این کارها به اسم اسلام و مسلمانی نوشته نمی شد.
حسین پور ادامه داد:ما حصل این مقدمه طولانی ، این است که دشمنان اهل بیت عصمت و طهارت از همان صدر اسلام این گونه شبهات و تخریب ها را سرلوحه کارشان قرار داده اند و این گونه شیطنت های شیاطین و منافقان رخداد جدید و تاره ای نیست: و اما پاسخ مستدل به این شبهه اولا، از قول ابن تیمیه است:«ابن تیمیه» رهبر وهابیها ـ یا بهتر است بگوییم خدا و پیغمبر وهابیها(!) ـ در کتاب جلد ۴ کتاب «منهاج السنه» ص ۲۲۰ نوشته است که: «کبس بیت فاطمه(س)» یعنی: «عوامل خلیفه وقت به زور وارد خانه فاطمه(س) شدند».
ثانیاً) «جوینی» استاد «ذهبی»، در کتاب «فرائد السمطین» آورده است که پیامبر(ص) فرمودهاند: بعد از من میبینم که دخترم «مغمومه مغصوبه مقتوله» خواهد شد.
ثالثاً) «مرحوم کلینی» از امام صادق(ع) روایت کرده است که فرمود: مادرمان فاطمه زهرا(س) شهیده است.
رابعاً) «شهرستانی» در جلد اول کتاب «الملل والنحل» ص ۶۷ از «نظّام» نقل میکند که خلیفه دوم با لگد به شکم حضرت زهرا(س) زد و جنین او را سقط کرد.
خامساً) موضوع بالا را «ابن حجر» در «میزان الاعتدال» و «لسان المیزان» نیز نوشته است.
در ادامه این مراسم مداح و ذاکر ابا عبد الله(علیه السلام) آقای حسینوند(دانشجوی کارشناسی ارشددانشکده اصول الدین دزفول) به مرثیه سرایی پرداختند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه