تمدیدحکم امام جمعه سراب به مدت سه سال دیگر

تمدیدحکم امام جمعه سراب به مدت سه سال دیگر
شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور حکم امامت جمعه حجت الاسلام علی اکبر اکرمی را به مدت سه سال دیگر تمدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صدای سراب, شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور حکم امامت جمعه حجتالاسلام علی اکبر اکرمی را به مدت سه سال دیگر تمدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صدای سراب,

این گزارش حاکی است با توجه به اینکه حکم ائمه جمعه کشور سه ساله میباشد ،دوره اول سه ساله اقای اکرمی به پایان رسیده و با ارزیابی های مختلف صورتگرفته حکم امامت جمعه وی سه سال دیگر تا تاریخ ۱۷دی ماه سال ۹۶ تمدید شد.

,

 

,

بااستقبال از ادامه خدمت حجت الاسلام و المسلمین اکرمی در امامت جمعه سراب و تشکر وقدردانی از اهتمام ویژه وی به رسانه های شهرستان سراب و ارج نهادن به نظرات مخاطبان،ونیز تبریک به خاطر موفقیت های چشمگیر وی در حوزه کاری شان چون به سرانجام رسیدنساختمان ستاد نمازجمعه،احیا و بازگشایی حوزه علمیه المهدی سراب،و دیگر فعالیت هایفرهنگی و اجتماعی برای ایشان موفیت و توفیق خدمت بیشتر را از درگاه باریتعالی مسئلتمی نماییم.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه