در ایام فاطمیه/
پرستو شو، به کعبه می رسی
این روزها که نوروزمان رنگی به کبودی یاس گرفته است شبیه شدن را باید تمرین کرد که اگر با زبان سر همراه غم غصه های خانه علی هستی با زبان دل نیز همراه اهل این بیت الاحزان شوی.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه سار، همیشه بهار بوی آغاز و نو شدن می دهد، بوی رهایی و شکستن یخ های انتظار. بهار فصل رسیدن است، فصل بودن و شدن، فصلی برای حال نو و روزگار نو، زدودن هر چه کدورت و ناپاکی از جان جهان و جان انسان، رستاخیز زندگی در شور اشتیاق حول حالنا.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , چشمه سار,کنار سفره هفت سین دلت هرچه از بهترین ها داری با خود بیاور، اینجا در حرم دل پای سفره تغییر نشسته ای در انتظار پاک شدن.
,بهار فصل بازگشت پرستوهاست، اما در بهار مدینه هیچ پرستویی به خانه باز نمی گردد، مدینه شهر کوچ پرستوهاست هنوز مدتی از کوچ آخرین پرستو نگذشته است که فصل کوچ پرستوی دیگری از راه می رسد.
,هنوز شب های فاطمیه صدای بانوی آب و آیینه از پشت درب خانه های اهل مدینه به گوش جان تلنگر می زند که برای یاری علی یار طلب می کند و خدا بشکند دهانشان را که حتی به زبان هم یاری نکردند.
,
شاید اگر همدلی و همزبانی آن روز اهل سقیفه در کنار گذاشتن علی نبود امروز روی تاریخ این قدر سیاه نمی گشت.
همه یکدل و یکزبان شدند در گرفتن بیعت از علی حال آن که روزی در غدیر اگر همه به یک زبان با علی بیعت کردند با دل این بیعت را گردن ننهادند.
,
آری، در غدیر دل ها یکی نشد و تنها زبان ها همراه شد و همان شد که در پشت درب خانه علی دل ها سنگ شد و زبان ها شراره آتش تا پهلوی بهترین و پاک ترین دختر و همسر عالم در پشت درب تعصب و کوردلی بشکند.
,آری در آیین پرستوها پر کشیدن تنها یک رسم و سنت نیست، جهت واره ای است که سمت و سوی شبیه شدن را نشان می دهد و شبیه شدن تنها با هم زبانی میسر نخواهد شد باید همدل شوی تا رسم پرستو شدن را درک کنی.
,این روزها که نوروزمان رنگی به کبودی یاس گرفته است شبیه شدن را باید تمرین کرد که اگر با زبان سر همراه غم غصه های خانه علی هستی با زبان دل نیز همراه اهل این بیت الاحزان شوی.
,هنوز صدای مادر ماه به گوش می رسد که برای همسایگان پیش از اهل خانه دعا می کرد، همسایگانی که قدمی برای یاری او و علی برنداشتند.
,خدایا؛ در کدام قاموس و رسم چنین مهربانی ای نوشته شده است. آری، تنها در قاموس و رسم مادران است که چنین مهربان باشند، حتی اگر از فرزند خود بدی بینند و به حق زهرای اطهر یگانه مادر این عالم است.
,در کنار مادر مهربانی ها باید شبیه شدن را، پرستو شدن را تمرین نمود و این ایام که می رسد فرصتی است برای این تمرین و در این میان شهدا رسم پرستو شدن را خوب آموخته اند، آنها خوب یتیمی کردند و به کعبه جان رسیدند.
,۱۸ بهار فاطمی از زندگی یاس خانه علی کافی بود که شهدا را چنین مست بهار زندگی زهرا کند.
,قصه شهدا با مادر مهربانی ها، قصه دیگری است، قصه ای که جز خود شهدا نمی توانند راوی آن باشند و ما در این قصه نقطه کم رنگی بیش نیستیم.
,اینجا وادی و ارض مقدسی است که هر بی سرو پایی را راه نمی دهند و تنها باید به این بسنده کنی که باید پرستو شوی تا به کعبه برسی.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه