فردا؛ آغاز سوگواره «یاس نبوی» در بقاع متبرکه شاخص

فردا؛ آغاز سوگواره «یاس نبوی» در بقاع متبرکه شاخص
در آستانه سالروز شهادت فاطمه زهرا(س) سوگواره یاس نبوی در 4 بقعه متبرکه شاخص اسفراین از فردا آغاز می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سپهرآیین، رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اسفراین با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار ما گفت: مراسم های ویژه سوگواره یاس نبوی در امامزادگان اسفراین، در بقعه متبرکه سید احمد بن موسی(ع) روستای کوران، سید حمزه بن موسی(ع) روستای دهنه شیرین و مقصودآباد، سید جعفر بن موسی(ع) روستای کوشکی و سید جعفر بن احمد بن موسی(ع) کوچه قند و شکر شهر اسفراین برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین,

حجت الاسلام  «عباسعلی خادمی» افزود: طرح «آرامش بهاری» نیز همزمان با آغاز سال نو در 7 بقعه متبرکه و امامزاده شاخص شهرستان آغاز شد.

,

 وی ادامه داد: طرح یاس نبوی همزمان با برنامه های طرح آرامش بهاری از دوم تا ششم ماه جاری در بقاع متبرکه شاخص با برنامه های ویژه اجرا خواهد شد.

,

وی افزود: آیین عزاداری فاطمی، برپایی غرفه های فرهنگی «همه واقف باشیم»، « مشاوره و پاسخگویی به مسائل شرعی» و «کودک و نوجوان» از مهم ترین برنامه های سوگواره یاس نبوی و آیین آرامش بهاری است.

,

رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اسفراین از حضور 14 مبلغ از شهر مقدس قم در بقاع متبرکه و امامزادگان این شهرستان خبر داد و افزود: با هدف اجرای برنامه های فرهنگی در قطب های فرهنگی از مبلغان بومی نیز بهره گرفته ایم.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه