رئیس آموزش و پرورش چرام خبر داد:
اسکان بیش از 1700 مسافر نوروزی در مدارس شهرستان چرام
رئیس آموزش و پرورش چرام از اسکان بیش از 1700 مسافر تا پایان روز پنجم تعطیلات نوروزی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی چرام، صدراله عزیزی روز گذشته در بازدید از محل اسکان مسافران نوروزی در این شهرستان اظهار داشت: از آغاز سفرهای نوروزی و با ورود گردشگران تاکنون 1704 نفر مسافر نوروزی در مدارس شهرستان چرام اسکان داده شدهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پایگاه خبری تحلیلی چرام, پایگاه خبری تحلیلی چرام, .,وی با اشاره به تمهیدات و طرح اسکان نوروزی در مدارس چرام، بیان کرد : 82کلاس در قالب 9 مدرسه با وسایل و امکانات مناسب به صورت تمام وقت آماده اسکان مسافران نوروزی فرهنگی وغیر فرهنگی می باشند.
, 82, .,مدیر آموزش و پرورش چرام افزود: شهرستان چرام به لحاظ گردشگری متنوع و دارای جاذبه های بسیار خوبی بوده به طوری که براساس پالایش آمار گردشگران در مدارس، شاهد حضور این افراد از استانهای مختلف کشور از جمله استانهای همجوار هستیم.
, .,عزیزی در پایان تصریح کرد: ستاد ثبت نام اسکان و پذیرش در این اداره به صورت شبانهروزی دایر و برای نخستین بار در این شهرستان ثبت نام اینترنتی انجام میگیرد.
, .,انتهای پیام/ ص
]
ارسال دیدگاه