امام جمعه کیش:
استکبار جهانی صحنه گردان حمله به یمن
امام جمعه کیش با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل در پشت صحنه تمام اتفاقات منطقه ای هستند گفت: استکبار جهانی صحنه گردان تمامی اتفاقات شوم منطقه ای است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیش پرس، حجت الاسلام علیدادی امام جمعه کیش در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی کیش پرس اظهار داشت: زمانی که انقلابی درون یک کشور رخ می دهد شرعاً و قانوناً قابل توجیه نیست که دیگر کشورها برای مخالفت با این انقلاب بر سر مردم ان بمب بریزند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,وی تصریح کرد: دشمنان سعی دارند با این عمل منطقه را به آشوب بکشانند و همکاری عربستان و کشورهای هم پیمان با عربستان تنها آتشی افروخته اند که دود آن قبل از همه به چشم خودشان خواهد رفت.
,امام جمعه کیش با تاکید بر اینکه ملت مظلوم یمن نباید به دلیل زیاده خواهی کشورهای غربی و حماقت برخی از مسئولان که ملت خود را رها کرده و گریخته اند بی گناه و مظلومانه کشته شوند گفت: استکبار جهانی برای رسیدن به خواسته های زیادی خواهانه خود کشورهای اسلامی را پیش انداخته و خود نظاره گر این همه هجمه های ناجوانمردانه به مردم مظلوم یمن است.
,وی اظهار داشت: مردم یمن در اقتدا به جمهوری اسلامی ایران و با توکل به خدا می توانند با ایستادگی و مقاومت، مدل جمهوری اسلامی را در کشور خود پیاده کرده و به استقلال برسند.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه