امام جمعه کیش:

استکبار جهانی صحنه گردان حمله به یمن

استکبار جهانی صحنه گردان حمله به یمن
امام جمعه کیش با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل در پشت صحنه تمام اتفاقات منطقه ای هستند گفت: استکبار جهانی صحنه گردان تمامی اتفاقات شوم منطقه ای است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیش پرس، حجت الاسلام علیدادی امام جمعه کیش در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی کیش پرس اظهار داشت: زمانی که انقلابی درون یک کشور رخ می دهد شرعاً و قانوناً قابل توجیه نیست که دیگر کشورها برای مخالفت با این انقلاب بر سر مردم ان بمب بریزند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,

وی تصریح کرد: دشمنان سعی دارند با این عمل منطقه را به آشوب بکشانند و همکاری عربستان و کشورهای هم پیمان با عربستان تنها آتشی افروخته اند که دود آن قبل از همه به چشم خودشان خواهد رفت.

,

امام جمعه کیش با تاکید بر اینکه ملت مظلوم یمن نباید به دلیل زیاده خواهی کشورهای غربی و حماقت برخی از مسئولان که ملت خود را رها کرده و گریخته اند بی گناه و مظلومانه کشته شوند گفت: استکبار جهانی برای رسیدن به خواسته های زیادی خواهانه خود کشورهای اسلامی را پیش انداخته و خود نظاره گر این همه هجمه های ناجوانمردانه به مردم مظلوم یمن است.

,

وی اظهار داشت: مردم یمن در اقتدا به جمهوری اسلامی ایران و با توکل به خدا می توانند با ایستادگی و مقاومت، مدل جمهوری اسلامی را در کشور خود پیاده کرده و به استقلال برسند.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه