امام جمعه پاکدشت؛
همدلی دولت و ملت عامل اصلی پیشرفت کشور است
امام جمعه شهرستان پاکدشت گفت:همدلی و همزبانی دولت و ملت که تاکید مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید بود عامل اصلی پیشرفت کشور است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاکدشتی ها، امام جمعه شهرستان پاکدشت گفت:همدلی و همزبانی دولت و ملت که تاکید مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید بود عامل اصلی پیشرفت کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاکدشتی ها,حجت الاسلام لزومی افزود:دولت باید در اجرای سیاست ها با ملت هماهنگ عمل کند و مردم هم باید همواره پشتیبان دولت باشند.
,وی گفت:یکی از دلایلی که کشورهای استعمارگر در مقابل ایران تن به مذاکره می دهند حمایت ملت از دولت است.
,خطیب جمعه پاکدشت در بخش دیگر خطبه ها به تحولات یمن اشاره کرد و گفت:انقلاب اسلامی کشور یمن برگرفته از انقلاب اسلامی ایران است و اگر مردم یمن از رهبر شجاع خود حمایت کنند حتما این انقلاب به پیروزی خواهد رسید.
,وی افزود:عربستان در حمله به یمن همان نقشی را ایفا می کند که صدام در آغاز انقلاب اسلامی با ایران کرد و سر انجام شکست خورد.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه