قلعه کنجانچم اقامتگاه آخرین والی ایلام+تصاویر
ساخت قلعه کنجانچم به سال 1326 هجری شمسی ، در زمان غلامرضا خان ابوقداره آخرین والی پشتکوه بر می گردد و بعنوان مرکز حکومتی ، نظامی و مسکونی والی وقت در فصل زمستان مورد اسفاده قرار می گرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای مهران، قلعه تاریخی کنجانچم که یکی از آثار تاریخی است که دوره قاجار بجامانده در 20 کیلومتری شمال شهر مهران و در حاشیه رودخانه کنجانچم واقع است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران,ساخت این اثر تاریخی ارزشمند به سال 1326 هجری شمسی ، در زمان غلامرضا خان ابوقداره آخرین والی پشتکوه بر می گردد و بعنوان مرکز حکومتی ، نظامی و مسکونی والی وقت در فصل زمستان مورد اسفاده قرار می گرفته است.
,این بنای تاریخی شامل قلعه ای با پلان مربع شکل ، معماری سنتی و دارای چهار برجک دیده بانی است و پس از مرمت و بازسازی آن در سال 1379 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
,
قلعه کنجانچم مهران دارای اتاق های مرتبط به هم، حمام، برج نگهبانی و قسمت مسکونی و دیوانخانه است.این قلعه به شیوه چهار ایوانی با سقف های مقوس نیم دایره و طاق گهواره ای بنا شده است که سه ورودی دارد. نمای خارجی قلعه از سنگ تشکیل شده است و دارای چهار برج دیده بانی است. تمام اتاق های قلعه به وسیله درهای تو در تو به هم وصل شده است و ارتباط ورودی به تمام اتاق های و حیات اصلی به وسیله راهروهای پوشیده صورت می گیرد.
,
قلعه تاریخی کنجانچم که در مسیر ارتباطی مهران به ایلام قرار دارد همه ساله بویژه ایام نوروز جمع زیادی از مردم ، مسافران و گردشگران را به سوی خود می کشاند.
,,





































, ,

,

,

,

,

,

,

,

, ,
,
]
ارسال دیدگاه