اسکان بیش از ۴۲ هزار مسافر نوروزی در مدارس استان مرکزی

اسکان بیش از ۴۲ هزار مسافر نوروزی در مدارس استان مرکزی
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا پایان روز هشتم حدود ۴۲ هزار و ۷۱۴ نفر روز مسافر نوروزی در مدارس استان مرکزی اسکان یافته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا شهریار فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی دیار آفتاب،گفت: این افراد در قالب ۹ هزار و ۲۰ خانوار و تعداد ۲۳ هزار و ۷۳۰ نفر از امکانات ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان استان استفاده کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,


فولادوند اظهار کرد: در محل اسکان  مسافران نوروزی در مدارس به منظور ارائه خدمات گسترده تر به میهمانان نوروزی، امکانات اولیه مانند پتو، موکت و لوازم آشپزخانه در مدارس مهیا و امکان سفارش غذا نیز برای مسافران و گردشگران فراهم شده است.

وی افزود: امسال ۱۵ پایگاه نوروزی در قالب ۸۰ آموزشگاه و ۷۵۹ کلاس در استان مرکزی آماده خدمات رسانی به مسافران نوروزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطر نشان کرد: سال گذشته هشت هزار و ۵۴ خانوار در قالب بیش از ۴۰ هزار نفر، از اسکان نوروزی آموزش و پرورش استان استفاده کرده اند.

,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه