پخت حلوا مسقطی لاری+تصاویر
حلوا مسقطی لار از خوشمزهترین سوغاتیهای استان فارس است و قریب به ۱۵۰ سال است که این حلوا بهترین سوغاتی لار محسوب میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از لادستان از خوشمزهترین سوغاتیهای استان فارس، حلوا مسقطی لار است که نوعی شیرینی محلی خوش طعم و خوش بویی است که سوغات لارستان میباشد.
این حلوا، همان طور که از نام آن بر میآید، منسوب به مسقط، یکی از شهرهای قدیمی عمّان است، که تجُّار لارستانی در رفت و آمدهای تجاری به مسقط طرز پخت آن را فراگرفته اند. قریب به ۱۵۰ سال است که این حلوا بهترین سوغاتی لار محسوب میشود.
مسقطی ترکیبی از آرد، شکر، نشاسته، روغن، مغز پسته و رنگهای گیاهی است و بسیار خوشمزه و مقوّی است. اکنون یکی از کالاهای صادراتی این شهر است و در بستهبندیهای مختلف و زیبا به مشتریان عرضه میشود.
طرز تهیه:
این حلوی از شکر، نشاسته، روغن، گلاب، زعفران، هل و خلال پسته و بادام ساخته میشود. ابتدا شکر و آب را میجوشانند تا به صورت شیره در آید. بعد نیمی از شیره شکر را با نشاسته مخلوط میکنند و به هم میزنند تا سفت شود و در همان حال به تدریج روغن و بقیه شیرهی شکر را به آن اضافه میکنند. هم زدن این مخلوط تا شکل گرفتن کامل مسقطی ادامه مییابد و پیش از عمل آمدن حلوا مقداری هل، زعفران و خلال بادام و پسته به آن میافزایند و پس از عمل آمدن، آن را در سینی بزرگی میریزند تا سرد شود. بعد از سرد شدن در قالبهای مخصوص و متنوع میریزند و به دیگر شهرها و مناطق ایران صادر میکنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , , ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
]
ارسال دیدگاه