مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان:

همدلی و همزبانی ، کلید موفقیت ورزشکاران همدان در المپیک 2016

همدلی و همزبانی ، کلید موفقیت ورزشکاران همدان در المپیک 2016
همدلی و همزبانی خانواده ورزش استان همدان کلید موفقیت در المپیک 2016 برزیل است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان با بیان این مطلب در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار همدان ورزش گفت : مقام معظم رهبری شعار امسال را همدلی و همزبانی دولت و ملت برگزیده اند و تلاش می کنیم با توجه به منویات مقام معظم رهبری نگاه ویژه ای به این موضوع داشته باشیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش,

 

,

علیرضا افتخاری با بیان اینکه فضای خوبی در خانواده ورزش استان و هیات های ورزشی حاکم است ، افزود: به یقین همدل بودن و زبان یکدیگر را فهمیدن در حوزه ورزشی توفیقات زیادی را به بار می آورد.

,

 

,

وی با اشاره به حضور 3 ورزشکار استان در المپیک 2012 تصریح کرد تلاش می کنیم که در المپیک 2016 دست کم 5 ورزشکار در رشته هایی که همدان استعداد بالا دارد را راهی رقابت ها کنیم. 

,

 

,

افتخاری اعلام کرد: برنامه ریزی برای دستیابی به این جایگاه از سال گذشته آغاز شده و در سال جاری نیز ادامه می یابد.

,

 

,

وی با موفق دانستن وضعیت ورزش استان در سال گذشته خاطر نشان کرد؛ با توجه به منابع بسیار محدودی که داشتیم؛ سال 93 سال موفقی محسوب می شود .

,

انتهای پیام / 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه