استاندار آذربایجانشرقی هم فیس بوکی شد

استاندار آذربایجانشرقی هم فیس بوکی شد
تب فیس بوک بعد از وزرا این بار به استانداران رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار، اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی در نخستین روزهای کاری خود اقدام به راه اندازی صفحه در شبکه اجتماعی فیس بوک نموده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

جبارزاده در این صفحه علاوه بر این که گزارش هایی کوتاه از عملکرد روزانه خود ارائه می نماید، بهدرج پیام هایی که در صفحه او گذاشته می شود، می پردازد و این پیام ها را به بحث و شور عمومی می گذارد.

,

 

,

در طول 9روزی که از ایجاد این صفحه در فیس بوک می گذرد، بیش از دوهزار نفر برای دنبال کردن مطالب این صفحه اعلام علاقه مندی (لایک) کرده اند.

,

 

,

انتساب این صفحه به شخص اسماعیل جبارزاده تایید شده است.

,

 

,

, ,

 

,

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چندی قبل درباره مجرمانه بودن استفاده از فیس بوک نیز یادآور شد:‌ اینکه فیس‌بوک از مصادیق مجرمانه بودن است، قابل بحث است. این مسئله را کمیته بررسی مصادیق مجرمانه بررسی می‌کند و تاکنون جلسه‌ای نداشته‌ایم. فیس‌بوک یک شبکه اجتماعی است و به نظرم از مصادیق مجرمانه به شمار نمی‌رود و کسانی که در آن هستند ارتباطات سالم و درستی دارند. بنده در فیس‌بوک حضور دارم و کسانی که با من در داخل و خارج کشور ارتباط دارند در این روزها بحث عاشورا و مسائل مختلف آن را مطرح می‌کنند.

, وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چندی قبل درباره مجرمانه بودن استفاده از فیس بوک نیز یادآور شد:‌ اینکه فیس‌بوک از مصادیق مجرمانه بودن است، قابل بحث است. این مسئله را کمیته بررسی مصادیق مجرمانه بررسی می‌کند و تاکنون جلسه‌ای نداشته‌ایم., فیس‌بوک یک شبکه اجتماعی است و به نظرم از مصادیق مجرمانه به شمار نمی‌رود و کسانی که در آن هستند ارتباطات سالم و درستی دارند. بنده در فیس‌بوک حضور دارم و کسانی که با من در داخل و خارج کشور ارتباط دارند در این روزها بحث عاشورا و مسائل مختلف آن را مطرح می‌کنند.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه