افزایش ۱۰درصد اسکان نوروزی در مدارس استان کرمان
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: مسافرین اسکان یافته در استان کرمان شامل ۱۲۰ هزار و ۶۵۱ میهمان در قالب ۲۸ هزار و ۶۴۴ خانوار هستند و در حدود شش هزار کلاس درس، خوابگاه، اتاق ویژه و خانه های معلم در اختیار مسافرین قرار داده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نمره ۲۰ ، مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان ابراهیم جهانگیری در خصوص آخرین اخبار اسکان نوروزی در استان گفت: مسافرین اسکان یافته در استان کرمان شامل ۱۲۰ هزار و ۶۵۱ میهمان در قالب ۲۸ هزار و ۶۴۴ خانوار هستند و در حدود شش هزار کلاس درس، خوابگاه، اتاق ویژه و خانه های معلم در اختیار مسافرین قرار داده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی نمره ۲۰,
وی اظهار داشت: در تعطیلات نوروز این کلاس ها با امکانات و شرایط متفاوت شامل کلاس های ویژه، درجه الف، درجه ب و درجه ج، پذیرای مسافران نوروزی در استان کرمان بودند.
,
جهانگیری با اعلام پایان کار اسکان مسافران نوروزی در مدارس استان کرمان یادآور شد: در صورت نیاز از امکانات خانه های معلم و اردو گاه ها برای اسکان میهمانان نوروزی استفاده می شود.
,
رییس ستاد اسکان نوروزی آموزش و پرورش استان کرمان با تقدیر از عوامل اجرایی ستادهای اسکان در ۳۴ پایگاه استان کرمان توضیح داد: از ظرفیت و امکانات آموزش و پرورش استان کرمان در ایام نوروز، برای رفاه میهمانان نوروزی و بویژه فرهنگیان استفاده شد تا منزلت و عزتمندی فرهنگیان، حفظ شود.
,
جهانگیری ادامه داد: در پایگاه های اسکان آموزش و پرورش استان کرمان اقلامی مانند راهنمای بازدید از موزه آگیرا، نقشه کرمان، کتاب پیک سفر و ویژه نامه نوروزی نگرش آموزش و پرورش بین مسافران توزیع گردید.
,
وی عنوان کرد: همچنین راهنمایی هایی برای بازدید از آثار تاریخی و طبیعی و شناخت راه های استان کرمان در این پایگاه ها به مسافران ارایه شد.
,
قابل ذکر است ؛۴۳۱ باب مدرسه و پنج هزار و ۱۶۰ کلاس در قالب ۳۴ پایگاه در سطح استان، کار اسکان مسافران نوروزی بویژه فرهنگیان را بر عهده داشتند.
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه