رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران:
دعوت از فوتبالیست کامیارانی به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان کشور
رئیس اداره ورزش و جوانان گفت: اردوی تدارکاتی تیم ملی بانوان از 16 فروردین به مدت 6 روز در کمپ تیم های ملی در تهران با حضور بازیکنان زبده فوتبال بانوان ایران برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ "رضا باجلانی" رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کامیاران صبح امروز یکشنبه در گفت و گویی با خبرنگار شاهو خبر بیان داشت: با اعلام خبر دعوت از "سمیه احمدی" بانوی ورزشکار کامیارانی به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان کشور، جامعه ورزشی شهرستان بسیار شادمان و خوشحال شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛,باجلانی افزود: سمیه احمدی از ذخائر ارزشمند فوتبال کردستان و ایران است، با انتخاب وی و دعوت نمودن از او به اردوی تیم ملی، کادر فنی و مربیان تیم ملی بانوان فوتبال ایران نشان دادند که بازیکنان با استعداد را می شناسند و می خواهند از توانایی های آنان برای سربلندی در میادین بین المللی بهره گیرند.
,وی درباره اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتبال بانوان اظهار داشت: اردوی تدارکاتی تیم ملی بانوان از 16 فروردین به مدت 6 روز در کمپ تیم های ملی در تهران با حضور بازیکنان زبده و حرفه ایی فوتبال بانوان ایران برگزار می شود.
,رئیس اداره ورزش و جوانان تاکید کرد: با توجه به گفته های کادر فنی تیم ملی بانوان، در این مرحله از اردوی آماده سازی، 26 بازیکن برتر و با استعداد از استان های سراسر کشور حضور دارند؛ این بازیکنان زیر نظر کادر فنی و مربیان تیم ملی به انجام تمرینات تکنیکی و تاکتیکی، بدنسازی و تمرینات هوازی می پردازند تا بتوانند در مسابقات به خوبی این تاکتیک ها و تکنیک ها را پیاده نمایند.
,باجلانی در پایان با ابراز خرسندی از این دعوت درباره این فوتبالیست کامیارانی گفت: سمیه احمدی از ملی پوشان با سابقه تیم ملی فوتبال بانوان در سطح جوانان به شمار می رود و در چندین دوره از اردوها و رقابت های ملی و برون مرزی شرکت داشته و موفقیت های چشمگیری در کارنامه ورزشی خود دارد.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه