کاهش 30 درصدی تلفات جاده ای در استان
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با بیان اینکه آذربایجان غربی پذیرای 300 هزار مسافر در ایام نوروزی بود از کاهش 30 درصدی تلفات جاده ای و 44 درصدی تصادفات نیز خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،سردار محمد شرفی گفت: از شروع طرح نوروزی پلیس در 25 اسفند تا پایان آن در 15 اسفند، آذربایجان غربی پذیرای 300 هزار مسافر بود که نسبت به سال گذشته از افزایش 10 درصدی برخوردار است.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،سردار محمد شرفی گفت: از شروع طرح نوروزی پلیس در 25 اسفند تا پایان آن در 15 اسفند، آذربایجان غربی پذیرای 300 هزار مسافر بود که نسبت به سال گذشته از افزایش 10 درصدی برخوردار است., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،سردار محمد شرفی گفت: از شروع طرح نوروزی پلیس در 25 اسفند تا پایان آن در 15 اسفند، آذربایجان غربی پذیرای 300 هزار مسافر بود که نسبت به سال گذشته از افزایش 10 درصدی برخوردار است., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز, سردار محمد شرفی گفت: از شروع طرح نوروزی پلیس در 25 اسفند تا پایان آن در 15 اسفند، آذربایجان غربی پذیرای 300 هزار مسافر بود که نسبت به سال گذشته از افزایش 10 درصدی برخوردار است.,فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه هیچ یک از مسافران ورودی به استان تصادف نداشته اند، اظهار کرد: همچنین در این مدت 210 هزار نفر تردد از پایانه های مرزی ثبت شده است.
, فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه هیچ یک از مسافران ورودی به استان تصادف نداشته اند، اظهار کرد: همچنین در این مدت 210 هزار نفر تردد از پایانه های مرزی ثبت شده است., فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه هیچ یک از مسافران ورودی به استان تصادف نداشته اند، اظهار کرد: همچنین در این مدت 210 هزار نفر تردد از پایانه های مرزی ثبت شده است.,وی از افزایش 9 درصدی ترددهای مرزی نیز خبرداد و افزود: در طی مدت اجرای طرح نوروزی پلیس سه طرح کنترل تفرجگاهها، کنترل اراذل و اوباش و طرح عفاف و حجاب با موفقیت به اجرا درآمد.
, وی از افزایش 9 درصدی ترددهای مرزی نیز خبرداد و افزود: در طی مدت اجرای طرح نوروزی پلیس سه طرح کنترل تفرجگاهها، کنترل اراذل و اوباش و طرح عفاف و حجاب با موفقیت به اجرا درآمد., وی از افزایش 9 درصدی ترددهای مرزی نیز خبرداد و افزود: در طی مدت اجرای طرح نوروزی پلیس سه طرح کنترل تفرجگاهها، کنترل اراذل و اوباش و طرح عفاف و حجاب با موفقیت به اجرا درآمد.,شرفی ادامه داد: همچنین موفق به کاهش 44 درصدی آمار تصادفات جاده ای در استان شده ایم که در تصادفات درون شهری نیز 50 درصد کاهش داریم.
, شرفی ادامه داد: همچنین موفق به کاهش 44 درصدی آمار تصادفات جاده ای در استان شده ایم که در تصادفات درون شهری نیز 50 درصد کاهش داریم., شرفی ادامه داد: همچنین موفق به کاهش 44 درصدی آمار تصادفات جاده ای در استان شده ایم که در تصادفات درون شهری نیز 50 درصد کاهش داریم.,وی تصریح کرد: در تلفات جاده ای نیز با رعایت قوانین توسط شهروندان و همچنین نظارت و حضور مستمر پلیس در محورهای ارتباطی شاهد کاهش 30 درصدی تلفات جاده ای هستیم.
, وی تصریح کرد: در تلفات جاده ای نیز با رعایت قوانین توسط شهروندان و همچنین نظارت و حضور مستمر پلیس در محورهای ارتباطی شاهد کاهش 30 درصدی تلفات جاده ای هستیم., وی تصریح کرد: در تلفات جاده ای نیز با رعایت قوانین توسط شهروندان و همچنین نظارت و حضور مستمر پلیس در محورهای ارتباطی شاهد کاهش 30 درصدی تلفات جاده ای هستیم.,فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به موفقیت طرحهای پلیس در ایام نوروز یادآور شد: جرایم خشن 25 درصد و سرقت 16 درصد کاهش یافته و همچنین جرایم امنیتی نیز با سیری منفی و نزولی همراه بوده است.
, فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به موفقیت طرحهای پلیس در ایام نوروز یادآور شد: جرایم خشن 25 درصد و سرقت 16 درصد کاهش یافته و همچنین جرایم امنیتی نیز با سیری منفی و نزولی همراه بوده است., فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به موفقیت طرحهای پلیس در ایام نوروز یادآور شد: جرایم خشن 25 درصد و سرقت 16 درصد کاهش یافته و همچنین جرایم امنیتی نیز با سیری منفی و نزولی همراه بوده است.,

,
,
, انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه