logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پلمب 49 باشگاه بدنسازی در تهران

پلمب 49 باشگاه بدنسازی در تهران
معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان تهران از پلمب 49 باشگاه بدنسازی توزیع کننده داروهای غیر مجاز در سطح استان تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، حسن میرزا آقابیگ روز یکشنبه گفت : در بازدید های سرزده کارشناسان ورزشی اداره کل از یکهزار و 853 باشگاه فرهنگی و ورزشی در سطح استان تهران، 49 باشگاه بصورت غیر مجاز اقدام به فروش مکمل و داروهای غیر مجاز می کرند.

وی با بیان اینکه با این فروشندگان دارویی برخورد قانونی خواهد شد گفت: با پلمب این باشگاههای ورزشی در صدد هستیم تا سلامت ورزشکاران را تضمین کنیم.

معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان تهران از طرح ضربتی حمایت از ورزشکاران و برخورد با باشگاههای متخلف در پایتخت خبر داد و گفت: این طرح ضربتی در دو نوبت شش ماه اول و دوم سال جاری در تمامی باشگاهها و مجموعه های ورزشی استان تهران اجرایی می شود.

آقابیگ همچنین به تعداد بیمه شده های ورزشی استان تهران اشاره کرد و گفت: سال گذشته بیش از 600 هزار ورزشکار بیمه شدند که امیدواریم در سالجاری نیز 20 درصد به این آمار اضافه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه