سرلشگر صفوی در خرمشهر:

انقلاب یمن زاده تفکر بسیجی

انقلاب یمن زاده تفکر بسیجی
با یک رهبری قدرتمند و یک ایدئولوژی اسلامی از نوع تشییع و حمایت مردمی در مقابل همه قدرت‌های زورگو عالم می‌توان ایستاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از نسیم خرمشهر، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا روز گذشته با حضور در همایش تجدید میثاق فرماندهان عالی سپاه پاسداران با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در اردوگاه شهید باکری خرمشهر از جان‌فشانی های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, نسیم خرمشهر,

سردار سرلشگر پاسدار صفوی در حاشیه این مراسم درگفتگو با خبرنگار ما گفت: روزی صدام با رویای تصرف خوزستان اقدام به کشتار و تجاوز به میهنمان را کرد که با پاسخ دندان‌شکن دلیر مردانی روبرو شد که خود را سربازان بی‌چون و چرای امام و ولی‌فقیه زمانشان می‌دانستند.

,

وی افزود:پس از پیروزی انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین حادثه در مقیاس جهانی دفاع 8 ساله غرورآفرین ملت ایران در مقابل یک هجوم ظالمانه بود.

,

وی گفت:ملت ایران نشان داد که با یک رهبری قدرتمند و با داشتن یک ایدئولوژی اسلامی از نوع تشیع و با داشتن حمایت مردمی در مقابل همه قدرت‌های زورگو عالم می‌توان ایستاد.

,

مشاور عالی‌مقام معظم رهبری گفت: همین تفکر بسیجی زمینه‌ساز صدور تفکر انقلاب به آن سوی مرزها شد که نمونه‌اش را در فلسطین ، لبنان ، یمن و سایر گروه‌های جهادی در کشورها به خوبی شاهد هستیم.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه