رئیس اداره ثبت احوال رامیان خبرداد؛
افزایش 2 درصدی ثبت ولادت در شهرستان رامیان
رئیس اداره ثبت احوال شهرستان رامیان از افزایش 2 درصدی ثبت ولادت سال 93 در این شهرستان نسبت به مدت مشابه در سال 92 خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، «عیسی رجب زاده» رئیس اداره ثبت احوال شهرستان رامیان در گفتگو با گل رامیان، آمار ثبت شده ولادت، فوت و ازدواج این شهرستان درسال 93 و همچنین مقایسه آن با سال قبل را اعلام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , گل رامیان,وی با اشاره به ثبت تعداد 2093واقعه ولادت در سال 93، اظهار کرد: از این تعداد 836 مورد ساکنان شهر و 1257 مورد هم ساکنین روستا صاحب فرزند شده اند که نسبت به مدت مشابه در سال 92 میزان 2 درصد افزایش داشته است.
,رجب زاده با بیان اینکه واقعه فوت در سال 93 نسبت به سال 92، 42 درصد افزایش داشته است، افزود: در سال گذشته 588 واقعه و سال گذشته 280 مورد فوت درشهرستان ثبت شد که فوت ساکنین شهر 216 مورد و روستا ییان 217 مورد ثبت شده است.
, .,وی افزود: این افزایش آمار ثبت فوت به دلیل پیگیری فوت های به ثبت نرسیده سالهای گذشته بوده است.
,رئیس اداره ثبت احوال شهرستان رامیان با اشاره به اینکه در سال گذشته 440 واقعه ازدواج به ثبت رسیده است ، خاطرنشان کرد: از این تعداد، 233 مورد در شهر و 207 مورد در روستا ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 5 درصد کاهش داشته است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه