ترویج خرافه این بار با کله پاچه در نوشهر!
کارشناسان دین می گویند برخی از آسیبات دینی که گریبانگیر مجالس دینی و مذهبی می شود ناشی از سوء استفاده عده ای از باورهای ساده مردم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ ،کارشناسان دین می گویند برخی از آسیبات دینی که گریبانگیر مجالس دینی و مذهبی می شود ناشی از سوء استفاده عده ای است که از باورهای ساده مردم دکانی برای خود باز کرده اند و همین امر نیز باعث وهن در دین می شود.
, بلاغ ،کارشناسان دین می گویند برخی از آسیبات دینی که گریبانگیر مجالس دینی و مذهبی می شود ناشی از سوء استفاده عده ای است که از باورهای ساده مردم دکانی برای خود باز کرده اند, بلاغ , بلاغ ,بر اساس این گزارش،در روز عاشورا در شهرستان نوشهر،زنی مدعی شده است کله پاچه گوسفند در منزلش از عالم غیب پاک و آماده طبخ شد و روی آن پارچه سبزی گذاشته شده است و از همین رو عده ای از مردم به منزل این زن مراجعه کرده و مبالغی را به عنوان نذر روی پارچه می گذاشتند.
, بر اساس این گزارش،در روز عاشورا در شهرستان نوشهر،زنی مدعی شده است کله پاچه گوسفند در منزلش از عالم غیب پاک و آماده طبخ شد و روی آن پارچه سبزی گذاشته شده است و از همین رو عده ای از مردم به منزل این زن مراجعه کرده و مبالغی را به عنوان نذر روی پارچه می گذاشتند.,باید متذکر شد متولیان دینی هشدار مراجع تقلید که بارها نسبت به اشاعه انواع خرافات در بین مردم که آنها را از مسیر مستقیم و صحیح منحرف می کند را جدی بگیرند و مانع اینگونه خرافه گرایی شوند و با کسانی که با باورهای ساده مردم دکان راه انداختند برخورد قابل تاملی داشته باشند تا کسی دست به اینگونه اعمال خرافه گرایانه نزند.
, باید متذکر شد متولیان دینی هشدار مراجع تقلید که بارها نسبت به , اشاعه انواع خرافات در بین مردم که آنها را از مسیر مستقیم و صحیح منحرف می کند را جدی بگیرند و مانع اینگونه خرافه گرایی شوند و با کسانی که با باورهای ساده مردم دکان راه انداختند برخورد قابل تاملی داشته باشند تا کسی دست به اینگونه اعمال خرافه گرایانه نزند.]
ارسال دیدگاه