کوتاه درباره تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس

پایان تلخ کودتاگران سرخ

پایان تلخ کودتاگران سرخ
حمیدرضا سیاسی و حمید درخشان که در اوایل فصل به ترتیب جایگزین رحیمی و دایی شدند، هر دو به شکل ناخوشایندی از پرسپولیس طرد شدند تا یک بار دیگر سناریو شکست‌خورده افراد در مقابل خواست مردم به چشم آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آس‌پرس، انگار همین دیروز بود که در شهریور گرم تهران بعد از گذشت فقط هفت بازی از لیگ برتر حمید درخشان با رییس هیئت مدیره وقت پرسپولیس یعنی حمیدرضا سیاسی دست در دست به ورزشگاه درفشی‌فر رفتند تا علی دایی را که مشغول تمرین دادن تیمش بود، راهی خانه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آس‌پرس,

 

,

پرسپولیس هفت بازی از لیگ برتر را پشت سر گذاشته بود و با وجود باخت در تهران مقابل تراکتورسازی، هواداران شعارهای "حیا کن رها کن " سر نداده بودند اما سیاسی که از ابتدای فصل شمشیر را برای دایی از رو بسته بود،در مصاحبه ای اعلام کرد با بودن دایی و از دست دادن زمان، دیگر بخت قهرمانی را از دست خواهیم داد و چون هدف پرسپولیس قهرمانی است، دایی باید پرسپولیس را ترک کند.

,

 

,

دایی که با قرارداد سنگین 3 ساله به پرسپولیس آمده بود، با چشمان اشکبار درفشی‌فر را برای همیشه ترک کرد و علیرضا رحیمی مدیرعامل این باشگاه هم در دعوای سیاسی و دایی، قربانی شد تا پرسپولیس مدیرعامل و سرمربی اش را یک روزه از دست بدهد و سیاسی مرد همه کاره سرخ ها شود. در این میان، پرسپولیسی که با بودجه بیت المال نیز اداره می شود موظف شد بخش عمده قرارداد دایی را پرداخت کند تا از نظر مالی هم پرسپولیس دچار ضرر هنگفتی شود.

,

 

,

شرایط پرسپولیس تغییر چندانی نکرد و باخت ها بیشتر از قبل شد. پرسپولیس هم البته بازیکنانی را در نیم فصل جذب کرد که جذب هر کدام نیز حواشی زیادی را به همراه داشت.

,

 

,

حمید درخشان که با برد در دربی کمی در بین هواداران محبوب شده بود، در نیم فصل دوم انقدر بد نتیجه گرفت که حتی بردهای آسیایی اش هم نتوانست مانع از خروجش از مجموعه پرسپولیس شود. درخشان در 9 بازی برگزار شده از نیم فصل دوم فقط 6 امتیاز گرفت که به جرات می توان گفت فاجعه ای برای پر طرفدارترین تیم ایران در حال رخ دادن بود.

,

 

,

کودتاچیان پرسپولیس حالا روزگار خوشی ندارند. سیاسی که کارگردان اصلی ماجرای اخراج دایی بود، از 16 آذر در زندان به سر می برد و اخبار قطعی از جرایم وی در دسترس نیست اما طبق شنیده های خبرنگار آس‌پرس، حجم پرونده های سیاسی کم نیست و البته گفته می شود خیلی هم به فوتبال ربط ندارد. نفر دوم و بازیگر اصلی حمید درخشان بود که شاید برای اینکه به آرزوی خود یعنی سرمربیگری پرسپولیس برسد زمان خوبی را انتخاب نکرد. درخشان امروز در حالی از پرسپولیس رفت که تیمش در رتبه 9 جدول جا خوش کرده است و با صدر جدول 20 امتیاز و با قعر جدول فقط 8 امتیاز فاصله دارد و همچنان روی کاغذ شانس سقوط دارد! حمید در حالی از پرسپولیس رفت که با وجود برد در بازی سنتی پایتخت بارها شعار "حیا کن رها کن" را شنید و سرانجام با فشار بی اندازه هواداران درست مثل هم‌نامش یعنی استیلی خداحافظی تلخی از پرسپولیس داشت.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه