امام جمعه درگز:

اصل مذاکرات هسته ای خوب است

اصل مذاکرات هسته ای خوب است
امام جمعه درگز اظهار کرد: مذاکرات چهره حیله گر و دروغگوی آمریکا را در کشور و منطقه افشا می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درگزخبر، ، حجت الاسلام حسین ملکی ظهر امروز در در رابطه با اساس مذاکرات هسته ای اظهار کرد: اصل مذاکرات هسته ای بسیار مهم و خوب است و نشان دهنده حقانیت منطقی جمهوری اسلامی ایران دررسیدن به اهدافش از راه صلح دوستی دارد و در این فضای مذاکره است که جهانیان با پلیدی نظام های سلطه گر و استکباری غرب آشنا می شوند و چهره حیله گر و دروغگوی آمریکا را  در کشور و منطقه افشا می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,

 

,

 وی با تاکید بر اینکه ما در کشورمان ولی‌امر داریم، تصریح کرد: ما به آقایانی که به مذاکره رفتند اعتماد داریم ، اما مذاکره  باید با نگاه ولایت فقیه همراه باشد؛چرا که مقابل ما دشمن قرار دارد و تاریخ ثابت کرده است دشمن هدفی جز غارت کشورها و جلوگیری از استقلال آنها ندارد.

,

وی ادامه داد:  نتیجه مذاکرات شش قدرت برتر جهان با کشور ما نشان دهنده جایگاه مقتدرانه ایران در منطقه و جهان دارد و بزودی آثار آن دیده خواهد شد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه