فرماندار فلاورجان:
امروز دشمن به حق هسته ای کشور ما اقرار می کند
اگر می بینیم که امروز دشمن در مقابل ما زانو می زند و با ما در بحث انرژی هسته ای مذاکره می کند به خاطر این است که ما به این دانش دست یافته ایم و امروز دشمن حق هسته ای بودن این کشور را مجبور است که قبول کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پلنا، اصغر هدایت فرماندار شهرستان فلاورجان در مراسم معارفه رییس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان گفـت: سال جدید برای کشور و بخصوص اصفهان سال بسیار با برکتی بود چه از جهت بارندگی هایی که انجام شد و چه از لحاظ موفقیت هایی که تیم مذاکره کنند در لوزان بدست آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پلنا,وی افزود: امروز ما مشاهده می کنیم که استکبار جهانی از این موفقیت جمهوری اسلامی خشمگین است و برای آنکه جامعه را بدبین کند بر روی اذهان عمومی کار می کند و این خود نشان می دهند که فرزندان این ملت با راهنمایی های پدرانه مقام معظم رهبری و حمایت های مردم چه کار بزرگی را انجام داده اند.
,فرماندار فلاورجان در ادامه ضمن اشاره به مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه آزاد اظهار داشت: تودیع و معارفه ها نشان می دهد که مردم نسیبت به خدمتگذاران خود هوشیار و قدردان هستند و به آنها احترام می گذارند و دکتر روزبهانی از افرادی بود که در همه عرصه ها چه علمی، چه فرهنگی و چه اجتماعی به خوبی مدیرت کرد.
,وی ادامه داد: دکتر روزبهانی از مسئولینی بود که بهترین تعامل را با دیگر دستگاهها داشت.
,هدایت در ادامه با اشاره به نقش دانشگاه آزاد در عرصه علمی کشور ابراز داشت: آمار گویای این مطلب است که نقش دانشگاه آزاد در عرصه های علمی بسیار پر رنگ است و امروز ما مشاهده می کنیم که نیمی از فارق التحصیلان در آموزش عالی تحصیلت خود را در این دانشگاه گذرانده اند.
,ی در ادامه با اشاره به جایگاه علمی کشور در منطقه و جهان افزود: اگر امروز ما صاحب رتبه و درجه ای هستیم ابتدا به برکت خون شهدا و سپس تلاش های شبانه روزی است که در عرصه های مختلف علمی انجام شده است و این نشان می دهد که دانشجویان این کشور فعل دانشجو بودن را خوب صرف کرده اند و باعث افتخار این ملت و نظام شده اند.
,رییس شورای تامین شهرستان فلاورجان با اشاره به اینکه علم می تواند در زمینه های مختلف اقتدار و افتخار بیاورد گفت: اگر می بینیم که امروز دشمن در مقابل ما زانو می زند و با ما در بحث انرژی هسته ای مذاکره می کند به خاطر این است که ما به این دانش دست یافته ایم و امروز دشمن حق هسته ای بودن این کشور را مجبور است که قبول کند.
,وی ادامه داد: در پیشرفت تحصیل علم با توجه به رهنمود های مقام معظم رهبری ما پیشرفت بسیار خوبی داشته ایم اما در تبدیل این علم به صنعت و تجارت ما تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله فراوانی داریم و یکی از خلاء هایی که در این مسیر مشاهده می کنیم جای خالی شرکت های بنیان علمی است.
,فرماندار با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد در بین پنج دانشگاه دیگر شهرستان از امکانات سخت افزاری و رتبه علمی خوبی برخوردار است افزود: ما به این امر رضایت نمی دهیم و همواره به دنبال ارتقاء سطح کیفی دانشگاه آزاد هستیم و یکی از دغدغه های مهم ما در این دانشگاه بحث خوابگاه آن است که امیدواریم با همراهی و همکاری مسئولین استان هرچه زودتر رفع گردد.
,انتهای پیام /ر
,]
ارسال دیدگاه