در پاسخ به شبهات زیباکلام مطرح شد؛

آیا توافق هسته‌ای باعث نزدیک شدن ایران به غرب خواهد شد؟

آیا توافق هسته‌ای باعث نزدیک شدن ایران به غرب خواهد شد؟
دانشجویان بسیجی منتقد بیانیه لوزان سوئیس با انتشار نامه‌‌ای خطاب به زیبا کلام پاسخ شبهات مطرح شده در نامه وی به شریعتمداری را پاسخ گفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛جمعی از دانشجویان بسیجی منتقد بیانیه لوزان سوئیس با انتشار نامه ای سرگشاده شبهات مطرح شده توسط صادق زیباکلام را پاسخ دادند. متن این نامه به شرح ذیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,


جناب آقای دکتر صادق زیباکلام

سلام‌علیکم

نمی‌دانیم چه سری در این است که نامه‌های ما بسیجیان و جنابتان به مسئولین اکثراً بی‌جواب می‌ماند! این هم البته توفیقی اجباری شده برای ما، هرچند شما نیز ازجمله افرادی بودید که همیشه ترجیح داده‌اید پاسخی به نامه‌های دانشجویان ندهید.

از مقدمه بگذریم حقیقت امر نامه شما به آقای شریعتمداری ما را بر آن داشت دستی به قلم ببریم هرچند نامه خطاب به آقای شریعتمداری بود ولی مخاطب شما قطعاً هرکسی می‌توانست باشد الا ایشان چراکه به‌خوبی می‌دانید او باتجربه‌تر از آن است که اسیر مغالطات شما شود؛ از مدیرمسئول روزنامه وزین کیهان نیز به جهت ورود پابرهنه به بحث پوزش و رخصت می‌طلبیم.

-آیا توافق هسته‌ای باعث نزدیک شدن ایران به غرب خواهد شد؟

آقای دکتر

 1-در نامه خود اظهار داشته بودید: «ﻫﻤﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻫﺴﺘﻪ این ﺁن است ﮐﻪ ﺑﺨﺸﯽ ﺍﺯ ﻓﺮﺵ غرب‌ستیزی ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﺯ ﺯﯾﺮ ﭘﺎﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ می‌کشد».

توافق هسته‌ای تنها کاری که نمی‌تواند بکند همین است. این توافق قوزی بالای قوزی خواهد شد برای شما و همفکرانتان، آیا سیاست‌های دولت اصلاحات توانست ذره‌ای از نفرت ملت نسبت به آمریکا بکاهد یا نفتی بود بر آن آتش؟

این توافق نیز تنها کمک خواهد کرد برخی نوجوانانی که هنوز به‌روشنی دشمنی آمریکا با ایران را ندیده‌اند در دفتر خاطرات خود این موضوع را نیز ثبت کنند. جانورخویی وحشی‌گری و تحقیر ملت‌ها در ذات دولت آمریکاست لذا برایتان متأسفیم که در میان مردمی زندگی می‌کنید که عزت و غرور ملی ازجمله خصوصیات جدانشدنی ژنتیکی آنان است.

توافق هسته‌ای در کتاب تاریخ مدرسه فرزندان آینده ما تنها و تنها روایتی دیگر از وحشی‌های به‌ظاهر متمدن آمریکا خواهد بود.

-آیا رأی مردم به روحانی به معنایی قبول عقب‌نشینی هسته‌ای در برابر آمریکا بود؟

آقای دکتر

2-نوشته بودید: «ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺎﻥ ﺗﺪﺍﻭﻡ ﻣﻨﺎﻗﺸﻪ ﻫﺴﺘﻪ ایی می‌بودند ﺩﺭ آن صورت ﺑﺠﺎﯼ رأی ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺁﻗﺎﯼ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺁﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﺳﻌﯿﺪ ﺟﻠﯿﻠﯽ رأی می‌دادند؟».

تاریخ چند هزارساله ایران و سایر ملت‌ها اثبات کرده که تنها مردمی زیر بار ستم مستکبران سر فرود می‌آورند که در ناآگاهی و جهالت به سر می‌بردند. به نظر می‌رسد شما از این مطلب به خوب آگاهید، چراکه با پیش کشیدن مباحثی بی‌ربط سعی در تأیید مطالبی دارید که مطمعناً می‌دانید هیچ ارتباطی به بحث ندارد و استدلال‌هایتان سست است.

برای مثال آنچه در مورد رأی مردم به آقای روحانی گفتید نمونه‌ای از استدلال‌های آبکی شما بود که به‌سادگی در پاسخ به آن می‌توان گفت:

اولاً- ما(مردم) جناب آقای روحانی را به ریاست دستگاه اجرایی کشور یعنی به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب کردیم نه مسئول تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای که استدلال کرده‌اید اگر مردم موافق عقب‌نشینی هسته‌ای نیستند لاجرم باید دکتر جلیلی را به ریاست‌جمهوری برمی‌گزیدند.

بخش زیادی از رأی ما مربوط به برنامه‌های اقتصادی اعلامی از جانب دکتر روحانی در رقابت‌های انتخاباتی بود که ازجمله آن حل نابسامانی‌های اقتصادی در 100 روز بود. بخشی هم مربوط به اعتماد ما به لباس روحانیت و سابقه مبارزه ایشان، قسمتی هم مربوط به وعده‌های اجتماعی چون انتقادپذیری، برنامه مداری و باتدبیر عمل کردن و چندین و چند مورد دیگر.

لذا تعداد افرادی که به آقایی روحانی به خاطر سایر وعده‌هایشان رأی داده‌اند را از تمام آرایی ایشان کم کنید خواهید دید تنها درصد کوچکی از رأی مربوط به سیاست‌های هسته‌ای وی بوده است.

ثانیاً- تا جایی که به خاطر داریم دکتر روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود هرگز به عقب‌نشینی‌ از دستاوردهای هسته‌ای مردم اشاره‌ای نکردند.بلکه به‌شدت اصرار داشتند می‌توانند چرخ‌های سانتریفیوژها و معیشت مردم را باهم به چرخانند.

 مگر نه آنکه ایشان وقتی با انتقادهای طرف مقابل مبنی بر غلط بودن عقب‌نشینی‌های هسته‌ای در سال‌های 82 تا 84 روبرو شدند به‌شدت این موضوع را رد کرده و گفتند ما تنها چند عدد سانتریفیوژ را تعلیق کردیم و در عوض در آن سال‌ها هزاران عدد دیگر را تولید و راه‌اندازی کردیم و به‌مراتب بیشتر ازآنچه تعلیق کردیم در پیشرفت فناوری هسته‌ای نقش داشتیم و...

آیا شما نشنیدید چگونه از شکست آمریکا در مذاکرات و پیشرفت‌های که برای فناوری هسته‌ای کسب کرده بودند می‌گفتند؟ لذا اگر کسی به خاطر سیاست‌های آقای روحانی در مسئله هسته‌ای به ایشان رأی داده باشد هم آن سیاستی را برگزیده که ایشان در انتخابات اعلام کردند نه آنچه جنابتان آرزو داشته و دارید. مگر شما آن اظهارت را از جانب دکتر روحانی صادقانه و بر اساس حقیقت ندانسته و نمی‌دانید؟ کجای وعده‌های انتخاباتی آقای رئیس‌جمهور معنای عقب‌نشینی از دستاوردهای هسته‌ای را می‌داد؟

-شادی و پای‌کوبی مردم در شب اعلام توافق لوزان چه پیامی داشت؟

3-اما گفته‌اید «احتمالاً ﺟﻨﺎﺑﻌﺎﻟﯽ ﺷﺎﺩﯼ ﻭ پای‌کوبی ﻣﻠﺖ ﺭﺍ ﺷﺒﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪ ﺭﺍ ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ».

چرا دیدیم آنچه را که شما دیدید ولی شما نخواستید ببینید آنچه را که ما دیدیم.  ما پای‌کوبی را دیدیم اما آنچه شما برداشت کردید را نکردیم چراکه اگرچند صد نفر یا به قول شما چند هزار نفر به خاطر بیانیه لوزان جشن گرفتند، چند صد هزار نفر و شاید چند میلیون نفر شکست ما از تیم ملی فوتبال آرژانتین را جشن گرفتند!! اگر جشن اعلام بیانیه لوزان سوئیس چند ساعت بود، بعد از توافق ذلت‌بار ترکمانچایی اطرافیان فتحعلی شاه قاجار و افراد ناآگاه جامعه چندین شب تا به صبح به پای‌کوبی و جشن و سرور پرداختند!

به‌خوبی می‌دانید بسیاری از افرادی که شب اعلام بیانیه لوزان جشن گرفتند یا اصلاً از محتوایی بیانیه بی‌خبر بودند یا نفهمیده بودند معنای آن چیست. چراکه اگر حتی نظراتشان مانند شما بود وجهی برای جشن گرفتن وجود نداشت انتشار بیانیه که هیچ الزامی برای طرفین ندارد کجایش ارزش جشن و سرور داشت؟!

آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید چرا سال‌به‌سال تعداد مردم در راهپیمایی 22 بهمن بیشتر می‌شود؟ آیا می‌دانید چرا پرجمعیت‌ترین راهپیمایی‌های سالروز پیروزی انقلاب بعد از امضایی توافق‌نامه ژنو رقم می‌خورد؟

گمان می‌کنید فراموش کرده‌ایم که سال گذشته جنابتان و خاطره گویان قصد داشتید شعار مرگ بر آمریکا را از ملت بگیرید؟ مگر نه آنکه شخصاً به مسئولین نامه نوشتید و تقاضایی حذف شعار مرگ بر آمریکا را کردید؟ چرا نمی‌گویید نتیجه‌اش چه شد؟
چرا نمی‌گویید در واکنش به این تقاضا چه پاسخی از مردم گرفتید که برای حفظ آبرو هم شده جرئت پیدا نکردید دوباره موضوع را طرح کنید؟

پاسخ ادعای" اگر نظرسنجی کنید می‌بینید مردم موافق توافقنامه‌های هسته‌ای هستند" چیست؟

آقای زیباکلام

نوشته بودید: «واقعاً ﺍﮔﺮ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ باور دارید ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻟﻮﺯﺍﻥ ﮐﺎﻡ ﻣﻠﺖ ﺭﺍ ﺗﻠﺦ ﮐﺮﺩ ﯾﮏ نظرسنجی ﺳﺎﺩﻩ می‌تواند ﺑﻪ ﺟﻨﺎﺑﻌﺎﻟﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﺪ ﮐﻪ ﭼﻪ ﮐﺴﺮ قابل‌توجه این ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺍﻫﺎﻥ ﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﺯ مخمصه ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯾﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ.»

به‌خوبی می‌دانید زمانی رأی‌گیری و نظرسنجی ارزش دارد که رأی‌دهنده بدانید در مورد چه چیزی می‌خواهد اظهارنظر بکند و رأی بدهد!

بیانیه که قرار بود مشترک لوزان باشد ولی نامشترک لوزان شد به اشکال متفاوتی از جانب طرفین مذاکره منتشر شد. طرف ایرانی، آمریکا را متهم به‌دروغ گویی کرد و طرف مقابل ، ایران را متهم به تحریف بیانیه جهت توجیه افکار عمومی.

مگر نه آنکه دکتر ظریف در برنامه زنده تلویزیون بعد از پاسخ به قسمت کوچکی از سؤالات و ابهامات بیانیه گفت:« الآن در حال مذاکره هستیم. همین اندازه‌ای که الآن می‌گویم به مذاکره ضرر می‌زنم ».

لذا وجداناً برای یک‌بار هم که شده سعی کنید حقیقت را به مردم بگویید و انتخاب را به آن‌ها واگذار کنید. به مردم بگویید کی دروغ می‌گویید و در حال خیانت است، طرف ایرانی یا بازهم آمریکا در کمتر از 24 ساعت از امضای توافق خیانت کرد؟.

نکته آخر هم آنکه خود بهتر از هرکسی می‌دانید طرح چنین مسائلی تنها یک بلف سیاسی است وقتی جرئت گفتن حقیقت را به مردم ندارید دیگر چه رفراندومی!! اگر روزی شجاعت گفتن حقیقت را داشتید ما اولین نفراتی خواهیم بود که از رفراندوم کاملاً حمایت کرده و روی آن شرط می‌بندیم.

صراحتاً اعلام می‌کنیم دانشجویان بسیجی شاهرگ خود را روی شرافت این مردم ، استقلال و آزادی‌طلبی این ملت شرط می‌بندد.

شب خوبی داشته باشید آقای دکتر

جمعی از دانشجویان بسیجی منتقد بیانیه لوزان سوئیس
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
, -آیا توافق هسته‌ای باعث نزدیک شدن ایران به غرب خواهد شد؟, -آیا توافق هسته‌ای باعث نزدیک شدن ایران به غرب خواهد شد؟,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, توافق هسته‌ای در کتاب تاریخ مدرسه فرزندان آینده ما تنها و تنها روایتی دیگر از وحشی‌های به‌ظاهر متمدن آمریکا خواهد بود.,
,
, -آیا رأی مردم به روحانی به معنایی قبول عقب‌نشینی هسته‌ای در برابر آمریکا بود؟,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, اولاً- ما(مردم) جناب آقای روحانی را به ریاست دستگاه اجرایی کشور یعنی به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب کردیم نه مسئول تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای که استدلال کرده‌اید اگر مردم موافق عقب‌نشینی هسته‌ای نیستند لاجرم باید دکتر جلیلی را به ریاست‌جمهوری برمی‌گزیدند.,
,
,
,
,
,
, ثانیاً- تا جایی که به خاطر داریم دکتر روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود هرگز به عقب‌نشینی‌ از دستاوردهای هسته‌ای مردم اشاره‌ای نکردند.بلکه به‌شدت اصرار داشتند می‌توانند چرخ‌های سانتریفیوژها و معیشت مردم را باهم به چرخانند.,
,
,
,
, آیا شما نشنیدید چگونه از شکست آمریکا در مذاکرات و پیشرفت‌های که برای فناوری هسته‌ای کسب کرده بودند می‌گفتند؟ , کجای وعده‌های انتخاباتی آقای رئیس‌جمهور معنای عقب‌نشینی از دستاوردهای هسته‌ای را می‌داد؟,
,
, -شادی و پای‌کوبی مردم در شب اعلام توافق لوزان چه پیامی داشت؟, -شادی و پای‌کوبی مردم در شب اعلام توافق لوزان چه پیامی داشت؟,
,
,
,
, چند صد هزار نفر و شاید چند میلیون نفر شکست ما از تیم ملی فوتبال آرژانتین را جشن گرفتند!! اگر جشن اعلام بیانیه لوزان سوئیس چند ساعت بود، بعد از توافق ذلت‌بار ترکمانچایی اطرافیان فتحعلی شاه قاجار و افراد ناآگاه جامعه چندین شب تا به صبح به پای‌کوبی و جشن و سرور پرداختند!,
,
, اگر حتی نظراتشان مانند شما بود وجهی برای جشن گرفتن وجود نداشت انتشار بیانیه که هیچ الزامی برای طرفین ندارد کجایش ارزش جشن و سرور داشت؟!,
,
,
,
,
,
,
, پاسخ ادعای" اگر نظرسنجی کنید می‌بینید مردم موافق توافقنامه‌های هسته‌ای هستند" چیست؟, پاسخ ادعای" اگر نظرسنجی کنید می‌بینید مردم موافق توافقنامه‌های هسته‌ای هستند" چیست؟,
,
,
,
,
,
, به‌خوبی می‌دانید زمانی رأی‌گیری و نظرسنجی ارزش دارد که رأی‌دهنده بدانید در مورد چه چیزی می‌خواهد اظهارنظر بکند و رأی بدهد! ,
,
,
,
,
,
,
,
, نکته آخر هم آنکه خود بهتر از هرکسی می‌دانید طرح چنین مسائلی تنها یک بلف سیاسی است وقتی جرئت گفتن حقیقت را به مردم ندارید دیگر چه رفراندومی!! اگر روزی شجاعت گفتن حقیقت را داشتید ما اولین نفراتی خواهیم بود که از رفراندوم کاملاً حمایت کرده و روی آن شرط می‌بندیم.,
,
, صراحتاً اعلام می‌کنیم دانشجویان بسیجی شاهرگ خود را روی شرافت این مردم ، استقلال و آزادی‌طلبی این ملت شرط می‌بندد.,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه