لحظاتی پیش آب از پل بعثت درچه گذشت/تصاویر
با آمدن صدای آب از این رودخانه موجب خوشحالی مردم شهرها و روستاهای حاشیه آن شد.در شرایط حساس کنونی که در خشکسالی قرار داریم، کشاورزان بایستی با استفاده از روشهای صحیح آبیاری و اصلاح انهار بیشترین بهره وری را از آب رها شده داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درچه نیوز، صبح امروز چهارشنبه ۱۹ فروردین ماه ۹۴ آب رودخانه درچه را سیراب کرد و ساعت ۸:۳۰ دقیقه از زیر پل بعثت شهر شاهد نمونه کشور گذشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درچه نیوز,با آمدن صدای آب از این رودخانه موجب خوشحالی مردم شهرها و روستاهای حاشیه آن شد
,در شرایط حساس کنونی که در خشکسالی قرار داریم، کشاورزان بایستی با استفاده از روشهای صحیح آبیاری و اصلاح انهار بیشترین بهره وری را از آب رها شده داشته باشند.
,سومین و آخرین مرحله رهاسازی آب زاینده رود به منظور تامین نیاز اراضی کشاورزی تا اوایل خرداد ادامه خواهد یافت.
,, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, ,

,
, ]
ارسال دیدگاه