در راستای اجرای طرح بسیج سلامت،
هفت تن مواد غذایی فاسد در ایلام معدوم شد
در راستای اجرای طرح بسیج سلامت، هفت تن مواد غذایی فاسد در ایلام معدوم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام رصد، “علیرضا شریفی” رییس مرکز بهداشت شهرستان ایلام در خصوص اقدامات بهداشتی صورت گرفته در طرح نورزی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در راستای اجرای طرح بسیج سلامت بیش از هفت تن انواع مواد خوراکی و بهداشتی غیر قابل مصرف در شهرستان ایلام با حضور نمایندگان نیروی انتظامی، دادگستری، فرمانداری و محیط زیست امحاء شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام رصد,وی اظهار کرد: جمع آوری این مقدار مواد غیر قابل مصرف شهرستان ایلام از ابتدای اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین سال جاری و همزمان با طرح بسیج سلامت نوروزی در همه اماکن عرضه مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی در شهرستان ایلام صورت گرفت.
,
شریفی گفت: در ادامه تصریح کرد: همچنین ۶ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در سراسر استان نیز در مدت اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی کشف گردیده و در شهرستان ها با حضور نماینده فرمانداری، دادگستری، نیروی انتظامی و محیط زیست امحاء خواهد شد.
,
رییس مرکز بهداشت شهرستان ایلام تصریح کرد: در این مدت ۲ هزار و ۹۲۳ مورد بازدید از این اماکن انجام شد که ۲۰ مورد تخلف شناسایی و به محاکم قضایی معرفی گردیده و ۱۷ مورد برخورد با دستفروشان و افراد دروه گرد با همکاری شهرداری شهر ایلام انجام شد.
,
وی از گشت روزانه سه گروه نظارت و بازرسی و یک هزار و ۲۰۸ نفر ساعت روز در این مدت خبر داد و یادآور شد: همچنین ۵۵ مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و ۵۱ مورد صنعتی، ۱۲۸ مورد نمونه گیری آب و یک هزار و ۳۷۳ مورد کلرسنجی آب صورت گرفت.
,
دکتر شریفی در پایان با قدردانی از حسن همکاری نیروی انتظامی، شهرداری ، دامپزشکی، فرمانداری ، دادگستری، صنعت- معدن و تجارت و شرکت غله از افزایش و تشدید گشت های مشترک مرکز بهداشت شهرستان ایلام با این دستگاه ها در سال جاری خبر داد.
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه