logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

داماد اردوغان کاندیدای انتخابات شد

داماد اردوغان کاندیدای انتخابات شد
احزاب سیاسی اصلی ترکیه لیست نامزدهای خود را برای انتخابات پارلمانی ژوئن تقدیم مقام‌های انتخاباتی کردند و نام داماد بزرگ اردوغان در میان کاندیداها به چشم می‌خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرگزاری فرانسه، برات آل بایراک، همسر اسراء اردوغان یکی از نامزدهای حزب حاکم عدالت و توسعه در استانبول است.
 
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه رابطه نزدیکی با خانواده آل بایراک خصوصاً پدر برات آل بایراک دارد. بسیاری از رهبران جهان ژوئیه 2004 در مراسم عروسی اسراء، دختر بزرگ اردوغان و برات آل بایراک حضور داشند.
 
داماد اردوغان تا اواخر 2013 مدیر اجرایی شرکت کالیک هلدینگ بود اما اخیراً تحلیل‌های اقتصادی در روزنامه‌های حامی دولت می‌نوشت و از احتمال به دست گرفتن پست دولتی سخن می‌گفت.
 
پیش از این شایعاتی مبنی بر ورود سمیه اردوغان، دختر جوان رئیس‌جمهوری ترکیه به رقابت‌های انتخاباتی و تلاش برای ورود به پارلمان 550 عضوی ترکیه منتشر شده بود؛ شایعاتی که از سوی حزب حاکم رد شده است.
 
احمد داوود اوغلو، نخست‌وزیر ترکیه از استان قونیه که زادگاه وی است، نامزد شده است. انتخابات هفتم ژوئن در تاریخ مدرن ترکیه لحظه حساسی محسوب می‌شود چراکه حزب حاکم به دنبال آن است تا با کسب اکثریت کرسی‌ها، تغییرات موردنظر خود را بدون دردسر در قانون اساسی انجام داده و نیز اختیارات ریاست‌جمهوری را افزایش دهد.
 
از جمله نامزدهای سرشناس انتخابات پارلمانی می‌توان به اکمل‌الدین احسان اوغلو، رئیس سابق سازمان همکاری اسلامی (OIC) اشاره کرد که فرد موردنظر حزب جنبش اپوزیسیون ناسیونالیست است.
 
از جمله سایر نامزدها می‌توان به وفاداران به اردوغان و نیز چندین مشاور نزدیک احمد داوود اوغلو اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه