باز هم بی احتیاطی در رانندگی قربانی گرفت
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سبزوار گفت: در پی بی احتیاطی راننده یک دستگاه خوردو پیکان وانت، 2 نفر از هموطنانمان متاسفانه جان خود را از دست می دهند و 2 نفر دیگر به بیمارستان منتقل می گردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا عباس معصومی صدر با بیان این مطلب افزود: این حادثه حدود ساعت هفت و بیست دقیقه امروز صبح به ایستگاه شماره دو آتش نشانی اعلام شد که بلافاصله تیم امداد و نجات به محل اعزام شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,,
وی با بیان اینکه این خودرو در 25 کیلومتری سبزوار بر اثر بی احتیاطی دچار حادثه و واژگونی شد، اظهار داشت: بر اثر این بی احتیاطی، پدر و یکی از دوقلوهای دختر 8 ساله این خانواده بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باختند و مادر و دختر دیگر نیز جهت مداوا به بیمارستان اعزام شدند.
,
معصومی ادامه داد: در این حادثه دلخراش، پدر خانواده که درون آهن پاره های خودرو گیر کرده بود، پس از چند دقیقه با کمک تیم امداد و نجات توسط ست هیدرولیکی بیرون کشیده شد.
,
,
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی سبزوار گفت: در این حادثه تیم امداد و نجات ایستگاه شماره 2 آتش نشانی سبزوار متشکل از شش نفر به محل حادثه اعزام شدند و پس از نیم ساعت انجام عملیات به ایستگاه بازگشتند.
,
,
وی گفت: علت اصلی حادثه توسط کارشناسان پلیس راه سبزوار در دست بررسی است.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه