از گوش دادن موسیقی با صدای بلند تا شرکت در دعای ندبه

از گوش دادن موسیقی با صدای بلند تا شرکت در دعای ندبه
اهمیت مساله امر به معروف و نهی از منکر بر کسی پوشیده نیست. فریضه‌ای که این روزها در جامعه ما بسیار کمرنگ شده است و اگر کسی بخواهد این عمل صالح را انجام دهد بعضی ها او را مورد سرزنش قرار می‌دهند و می‌گویند به ما چه؟ به تو چه؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ارگ نیوز،اهمیت مساله امر به معروف و نهی از منکر بر کسی پوشیده نیست. فریضه‌ای که این روزها در جامعه ما بسیار کمرنگ شده است و اگر کسی بخواهد این عمل صالح را انجام دهد بعضی ها او را مورد سرزنش قرار می‌دهند و می‌گویند به ما چه؟ به تو چه؟

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اهمیت مساله امر به معروف و نهی از منکر بر کسی پوشیده نیست. فریضه‌ای که این روزها در جامعه ما بسیار کمرنگ شده است و اگر کسی بخواهد این عمل صالح را انجام دهد بعضی ها او را مورد سرزنش قرار می‌دهند و می‌گویند به ما چه؟ به تو چه؟,

 

,

به همین دلیل گفتگویی انجام دادیم با یکی از ائمه جماعات شهر بم، حجة الاسلام والمسلمین طالب الدینی امام جماعت امامزاده اسیری بم و از ایشان خواستیم خاطره‌ای از امر به معروف و نهی از منکر برایمان تعریف کنند که در ذیل عینا می‌آید.

,

یکروز در خیابان پیاده در حال رفتن بودم. یک ماشین که سه جوان سرنشین آن بودند از کنارم عبور کرد، حسابی صدای پخش را بلند کرده بودند. یکدفعه یکی از آنها سرش را از شیشه ماشین بیرون کرد و گفت: “حاج آقا برسونیمت” گفتم: “چاکریم نه تشکر”.

,

اینها رفتن جلوتر و در ترافیک گیر کردند، منم رفتم تا رسیدم به ماشین و درب خودرو را باز کردم و سوار شدم. یکیشون گفت: “عجب حاج آقای کلیدیه” و یکی دیگه هم ضبط را خاموش کرد. منم گفتم: چرا ضبط رو خاموش کردی؟ گفت: “حاج آقا حرومه”. گفتم: “فقط برای ما حرومه”. خلاصه از اول مسیر تا جایی که با هم بودیم برایشان جک تعریف کردیم و خندیدیم. دیگه با هم رفیق شده بودیم و هر وقت ما را می دیدند سوار می‌کردند و به مقصد می‌رساندند. تا اینکه چند هفته بعد دیدیم در دعای ندبه نشسته‌اند. همونهایی که اصلا فکرش را هم نمی‌کردیم و اگر نگاه به قیافه و پوشش آنها می‌کردیم باورمان نمی شد در همچین مجالسی شرکت کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه