نوشدارو پس از مــرگ سهراب!
رییس مرکز ارتباطات رییس جمهوری ماجرای کیف پر از سکه در بوشهر را تکذیب کرد!
اوایل اسفندماه سال گذشته ماجرای کیف پر از سکه و توهین به بوشهریها منتشر شد و حال پس از گذشت نزدیک به سه ماه، قیومی در مصاحبه با روزنامه اصلاح طلب آرمان و نزدیک حجت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، ضمن ابراز بیاطلاعی از ماجرای کیف پر از سکه در بوشهر، این موضوع را تکذیب کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به از "سپاس"، رئیس مرکز ارتباطات، اطلاعات و تبلیغات دفتر رییس جمهور در جریان سفر حسن روحانی به بوشهر با کیفی پر از طلا رییس جمهور را همراهی می کرد و در صورت لزوم برخی ها را که در مسیر اهداف فکری دولت صحبت می کردند و رضایت رییس جمهور را جلب می نمود، مورد تفقد قرار می داد! برخی می گویند سکه های اهدایی به ندا عبدالله زاده که به دلیل انتقاد از دلواپسان اهدا شد از درون همین کیف جادویی(!) خارج شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"، ,وی همچنان در محل استانداری بوشهر به مردم بوشهر توهین کرده و الفاظ ناشایستی را بر زبان آورده و حتی با برخی از بانوان هم استانی دست به یقه شده تا که نشان دهند چقدر به حقوق مردم احترام قائل است!
,اوایل اسفندماه سال گذشته ماجرای کیف پر از سکه و توهین به بوشهریها منتشر شد و حال پس از گذشت نزدیک به سه ماه، قیومی در مصاحبه با روزنامه اصلاح طلب آرمان و نزدیک حجت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، ضمن ابراز بیاطلاعی از ماجرای کیف پر از سکه در بوشهر، این موضوع را تکذیب کرده است.
,قیومی در بخشی از اظهارات خود ضمن تکذیب این خبر افزود: من که در جریان نبودم و اطلاع ندارم در کیف چه کسی سکه پیدا شده است و ماجرا از چه قرار بود. ماجرا را صددرصد تکذیب میکنم و اصلا اینطور نبوده است.
,رییس مرکز ارتباطات رییس جمهوری در بخشی دیگر از مصاحبه خود با اشاره به صحبت های ندا عبدالله زاده عضو اصلاح طلب شورای شهر بوشهر وی را نماینده اعضای شورا دانست و ابراز کرد: ایشان که از سن پایین آمد، سر و صدای فوقالعادهای شد. سخنرانی ایشان همه را به وجد آورد خیلی هیجانی بود.
,وی ادامه داد: ایشان از سن که پایین آمد، او را نزد رئیسجمهور بردم تا آقای روحانی به ایشان تفقدی کند. ایشان هم علاقهمند بود رئیسجمهور را از نزدیک ببیند آقای رئیسجمهور ایشان را دید و تشکر کرد.
,قیومی که برخی از وجود ارتباط فامیلی وی از رئیس جمهور سخن می گفتند با بیان این که این اتفاق فقط در سفر بوشهر افتاد، ادامه داد: این رفتار من باعث شد که دلواپسها غصه بخورند، ناراحت بشوند و دلواپستر شدند لذا گفتند قیومی با سکه پر پول رفت محضر رئیسجمهور و سکهها را تحویل داد و آمد وا... ما نه سکه دادیم و نه سکه داریم.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه