پیش بینی سفیر فرانسه در آمریکا درباره مذاکرات هسته ای
سفیر فرانسه در آمریکا پیشبینی کرد که مذاکرات هستهای ایران و ۱+۵ در لحظات پایانی مهلت تعیین شده و یا پس از این مهلت به نتیجه برسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تابناک، جرارد آرو، سفیر فرانسه در آمریکا درباره روند مذاکرات میان ایران و 1+5 که مهلت آن 10 تیرماه به پایان میرسد گفت: به نظر من درصورتی که توافق میان طرفین ایجاد شود، این مسئله در لحظات نهایی و یا پس از مهلت مقرر عملی خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در ادامه گفت که این مذاکرات شامل همه چیز از جمله تهدید، خنده، سوء تفاهم، درز اطلاعات مذاکارت و پیادهرویها بوده است.
حضرت آیت الله خامنهای نیز در سخنرانی روز پنجشنبه خود فرمودند: ممکن است مسئولان بگویند بهعلت فرصت سهماهه برای رسیدن توافق، زمان زیادی بهمنظور بحث و شنیدن سخنان منتقدین وجود ندارد که در پاسخ باید گفت این فرصت سهماهه یک موضوع غیرقابل تغییر نیست و اگر این مدت زمان افزایش یابد هیچ اشکالی ندارد همانگونه که طرف مقابل در برههای از مذاکرات، زمان را هفت ماه عقب انداختند.
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه