۱۱۰ نفر از جامعه ایثار گری استان مرکزی شاغل شدند

۱۱۰ نفر از جامعه ایثار گری استان مرکزی شاغل شدند
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی گفت: سال گذشته برای ۱۱۰ نفر از جامعه ایثار گری این استان شغل ایجاد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  عباس عابدی معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی دیار آفتاب،گفت: امسال ۵۲۰ نفر از جامعه ایثارگری استان متقاضی اشتغال بوده‌اند که از این تعداد ۱۱۰ نفر به دستگاه‌های اجرایی معرفی و مشغول به کار شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب،,


عابدی اظهار کرد: در بخش خوداشتغالی نیز سهمیه اعتبارات امسال ۱۲۰ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۵۰ درصد این اعتبار جذب شده است.

,
,


وی با اشاره به اینکه آمار دقیق از جامعه ایثارگری که نیازمند اشتغال هستند، نداریم یادآور شد: در سال آینده به دنبال این هستیم تا آمار بیکاری جامعه ایثارگری را به روز کنیم و برای اشتغال آنها برنامه ریزی کنیم.

,
,


معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه دستگاه های دولتی استخدام کمی دارند برای ایجاد اشتغال جامعه ایثار گری استان،تسهیلاتی را در اختیار  افرادی که توانایی ایجاد بنگاه های تولیدی دارند قرار می دهیم.

,
,


انتهای پیام/ر

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه