آگهی تبریک عجیب یک پدر برای دختر ورزشکار ملایری

آگهی تبریک عجیب یک پدر برای دختر ورزشکار ملایری
هفته نامه محلی فرهنگ ملایر در آخرین شماره خود یک آگهی جالب توجه منتشر کرد که در این آگهی یک پدر از فرزند ورزشکار خود تقدیر کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ملایری‌ها، هفته نامه فرهنگ ملایر در  آخرین شماره خود یک آگهی جالب توجه منتشر کرد که در این آگهی یک پدر از فرزند ورزشکار خود تقدیر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پایگاه خبری ملایری‌ها,

در متن این آگهی آمده است: «در ساعات اولیه روز یکشنبه ۱۱ فروردین ماه همسر و دختر ۲۰ ساله ام در پارک سیفیه ملایر در حال ورزش و پیاده روی بودند که یکی از اقوام با سلاح سرد به آنها حمله ور و همسرم را زخمی می کند. دخترم که ورزشکار کبدی کار است، بلافاصله با شجاعت، غیرت و سرعت فوق العاده ای با فرد خاطی درگیر شده و پس از خلع سلاح و وارد کردن چند ضربه کاری وی را از محل متواری می نماید. لذا وظیفه می دانم با افتخار بدینوسیله از شهامت و غیرت تحسین برانگیز فرزند عزیزم سرکار خانم غزل خانجانی تقدیر و تشکر نمایم.»

,
,
,
,
, , ,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه