فرمانده انتظامی مرند:
کلاه ایمنی جان موتورسوار جوان مرندی را نجات داد
فرمانده انتظامی شهرستان مرند در گفتگو با خبرنگار ما گفت: برخورد شدید یک دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه سواری پژو در بلوار آزادی نرسیده به میدان قائم شهر مرند موجب حادثه گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پیام مرند، سرهنگ طاحونی فرمانده انتظامی مرندافزود: این حادثه بعلت نقص سیستم ترمز سواری پژو هنگام ترمز گرفتن روی داد که در اثر آن سواری پژو به سمت خلاف جهت حرکت چرخیده و با یک دستگاه موتورسیکلت که در مسیر مجاز در حال حرکت بود بصورت جلو به جلو برخورد نمود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, پیام مرند,وی اظهار کرد: علی رغم شدت زیاد برخورد، با توجه به اینکه راکب موتورسیکلت که جوان ۳۲ ساله ای بوده و از کلاه ایمنی استفاده کرده بود بدون وارد شدن صدمات اساسی به سر و گردن، با اندک جراحات وارده به دست و پا به بیمارستان منتقل و از مرگ حتمی نجات یافت.
,فرمانده انتظامی مرند تصریح نمود: از راکبین و رانندگان عزیز درخواست میگردد برای حفظ ایمنی ترافیک و سلامتی خود و خانواده شان همواره نفص فنی وسائط نقلیه خویش را رفع و به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی احترام بگذارند و راکبین عزیز موتورسیکلت در حین رانندگی با موتورسیکلت جهت حفظ سلامتی خویش از کلاه ایمنی استفاده کنند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه