مدیر پایانه مرزی سرخس خبر داد:

رشد ۵/۶ درصدی ترانزیت کالا از پایانه مرزی سرخس

رشد ۵/۶ درصدی ترانزیت کالا از پایانه مرزی سرخس
مدیر پایانه مرزی سرخس گفت: در سال گذشته 12 هزار و 340 تن کالا از این پایانه مرزی به خارج از کشور ترانزیت شده که رشد 5/6 درصدی نسبت به سال قبل از آن را داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کریم نوایی نظامی مدیر پایانه مرزی سرخس در گفتگو با نسیم سرخس، گفت: در سال گذشته ۱۲ هزار و ۳۴۰ تن کالا از این پایانه مرزی به خارج از کشور ترانزیت شده که رشد ۵/۶ درصدی نسبت به سال قبل از آن را داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,

 

,

وی خاطرنشان کرد: در بین مرزهای زمینی کشور پایانه مرزی سرخس با ۱/۵ درصد و  مقدار ۶۲۵ هزار و ۳۲۵ تن کالا در زمینه ترانزیت ورودی کالا جایگاه ششم کشوری و همچنین با ۹/۶ درصد و ۸۴۷ هزا رو ۶۰۷ تن کالا در زمینه ترانزیت خروجی جایگاه چهارم کشوری را به خود اختصاص داده است.

,

 

,

مدیر پایانه مرزی سرخس ادامه داد: جمعیت قابل توجه کشورهایی که در همسایگی ایران قرار دارند و همچنین برخورداری آنها از روند روبه رشد اقتصادی باعث شده بسیاری از کشورها برای ایجاد ارتباط بین آسیای میانه با کشورهای حوزه خلیج فارس و همچنین برقراری رابطه تجاری بین شرق آسیا با کشورهای اروپایی از خاک ایران استفاده کنند که درحال حاضر استان خراسان رضوی یکی از کوتاه ترین و امن ترین مسیر دسترسی کشورهای آسیای میانه و افغانستان به کریدورهای ترانزیتی و آب های خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند است.

,

 

,

نوایی نظامی یادآور شد: در این بین پایانه مرزی سرخس از جایگاه ویژه ای درسطح منطقه برخوردار است و با توجه به موقعیت مناسب، فعالیت پایانه مرزی سرخس می تواند نقش برجسته ای در تسهیل تجارت میان کشور های منطقه و توسعه ترانزیت ایفا کند، لذا برای حفظ موقعیت و ارتقاء جایگاه پایانه مرزی سرخس، توسعه فضای این پایانه مرزی و همچنین احداث پل دوم مرزی بر روی رودخانه تجن در دستورکارقرارگرفته و تفاهماتی دراین زمینه با ترکمنستان صورت پذیرفته است.

,

انتهای پیام/گ

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه