logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

همکاری بسیج و سپاه محمد رسول الله برای ساخت زورخانه

همکاری بسیج و سپاه محمد رسول الله برای ساخت زورخانه
در مراسمی با حضور سردار کاظمینی و سردار بیگدلی کلنگ احداث زورخانه شهید رضا چراغی در تهران به زمین زده شد، زورخانه ای که با همکاری مشترک سازمان ورزش بسیج و سپاه محمد رسول الله تهران ساخته می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مراسم کلنگ زنی زورخانه شهید چراغی وابسته به گردان امام علی (ع) ناحیه مقاومت بسیج مسلم بن عقیل(ع) در یافت‌آباد تهران برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

در این مراسم که سردار کاظمینی فرمانده سپاه محمد رسول الله، سردار بیگدلی معاون امنیتی سپاه محمد رسول الله، سرهنگ لطفعلی خانی فرمانده ناحیه مسلم بن عقیل(ع) و حسینی شهردار منطقه 18 تهران حضور داشتند، کلنگ احداث زورخانه شهید رضا چراغی به زمین زده شد.

,

 

,

قرار است این زورخانه با همکاری مشترک سپاه محمد رسول الله و سازمان ورزش بسیج ساخته شود. مدیریت این زورخانه بر عهده ناحیه بسیج مسلم بن عقیل(ع) خواهد بود. گفتنی است پس از استقبال گسترده از برنامه های زورخانه مسلم بن عقبل(ع)، مسئولان قول احداث یک زورخانه دیگر را در منطقه یافت آباد دادند و با توجه به تجربه موفق گردان امام علی(ع) ناحیه مسلم بن عقیل(ع) در فعالیت های ورزش های باستانی و زورخانه ای، زورخانه شهید چراغی نیز در این منطقه احداث می شود.

,

 

,

در این مراسم پهلوان فروزنده به نمایندگی از ورزشکاران از مسئولان سپاه، بسیج و شهرداری برای ساخت این زورخانه تشکر کرد و درخواست کرد که  در 22 منطقه تهران چنین زورخانه هایی ساخته شود.

,

 

,

همچنین پس از این مراسم، باشگاه پینت بال گردان امام علی (ع) در منطقه 18 با حضور سردار کاظمینی افتتاح شد.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه