توسط موسسه نیکوکاری رعدالغدیر انجام شد؛
توزیع ۳۰۰ بسته حمایت غذایی میان معلولان پاکدشت
مدیر روابط عمومی موسسه نیکوکاری رعدالغدیر پاکدشت از توزیع ۳۰۰ بسته حمایت مواد غذایی میان معلولان در شهرستان پاکدشت خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاکدشتی ها، شهرام غلامی اظهار داشت: موسسه نیکوکاری رعد الغدیر پاکدشت با توزیع ۳۰۰ بسته حمایت مواد غذایی شامل برنج، روغن، ماکارونی، چای، قند و شکر و حبوبات میان کارآموزان و معلولین شهرستان پاکدشت سعی کرده است در حد توان علاوه بر رسالت اصلی خود که آموزش و اشتغال معلولین است؛ باحمایت خیرین و نیک اندیشان که سرمایه های اصلی موسسات نیکوکاری هستند؛ سهم کوچکی در زمینه حمایتی که یکی از اهداف پیش روی موسسه در سال جدید خواهد بود، داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاکدشتی ها,وی تصریح کرد: با رایزنی هایی انجام شده با شهرداری تهران و با توجه به سابقه طولانی این مرکز در زمینه خدمت رسانی به معلولین شهرستان، این بسته ها برای توزیع در بین این این عزیزان در اختیار موسسه قرار گرفت.
,شایان ذکر است توزیع این بسته ها همچنان ادامه دارد و افراد واجد شرایط می توانند با معرفی نامه از اداره بهزیستی پاکدشت همه روزه از ساعت ۹ الی ۱۳ به موسسه نیکوکاری رعد العدیر پاکدشت به نشانی سه راه جیتو خیابان شهید نور ا… پازوکی کوچه شهید محمد رضا پازوکی دهقانیان، مراجعه کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه