بیماران دیالیزی فاروج سرگردان در شهرهای مجاور
راهروهای طویل و اتاق هایی که در موازات هم قرار گرفته اند، یک به یک از نظرت می گذرد. اگر سقف را نگاه کنی لامپ های مهتابی را می بینی که در یک راستا قرار گرفته و نورافشانی می کنند اما حضور دلگیر مهتابی ها، خفقان سقف را توجیه نمی کند. اینجا بیمارستان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از پایگاه خبری فاروج، اینجا انتظار، لحظه به لحظه معنا پیدا می کند. انتظار رهایی، رهایی از غم و بیماری. رهایی از هزینه های سنگین بیمارستان و دارو
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فاروج,چه دردی است ناداری و بیماری. وقتی تن رنجورت میزبان درد می شود چه سخت است. اگر حساب های بانکی ات خالی باشد و در جیبت پولی نباشد
چه دردناک است وقتی درد بی خبر می آید و خبر از قیمت دوا و درمان نداری چه سخت است وقتی عزیزانت برای نجات لحظه های دردناکت در به در به دنبال داروهایت می گردند و هرچه بیشتر می گردند کمتر می یابند
اینجا سکوت حکمفرماست. بدنهایی بی رمق و نیمه جان با چشمان فرو رفته خیره به شیلنگی که حیات آنان را رقم می زند، شیلنگ پرخونی که یکسر آن به سرخرگ و سیاهرگ و سردیگر آن به دستگاه دیالیز متصل است
این شیلنگ ها که خون زندگی در آن جریان دارد بردست های بی رمق و سفید انسان هایی بسته شده که پوست به استخوان رسانده و چشم هایش دریچه ای به آینده روشن نمی گشاید
خون مسموم وارد دستگاه می شود و خون تصفیه شده از شیلنگی دیگر به سرخرگ می ریزد.
این دستگاه جبران نارسایی کلیه را می کند و او را که ناتوان، چشم به این دستگاه دوخته همچنان به آینده ای هرچند کوتاه امیدوار می سازد
این جا خون حکم کیمیا را دارد، رنگ قرمز در شیلنگ ها فراوان است اما کم خونی بیداد می کند. بدنها تشنه نشاط و تحرک هستند.
اما این تصاویر را در بیمارستان فاروج نمی توانید ببینید چون بخش دیالیز ندارد وبیماران دیالیزی فاروج برای تجربه این صحنه ناگزیرند با همان جال رنجور رنج سفر را هم تحمل کنند وبرای هربار دیالیز با هزینه چند برابری خود را به یکی از بیمارستان های شهرهای مجاور برسانند تا خون تصفیه شده را دریافت کنند.
همراه یکی از این بیماران می گوید: تمام زمستان ناگزیر به اجاره منزلی در شهر مجاورمان شدیم تا دیالیز بیمارمان به موقع انجام شود.
وی که خواست نامش ذکر نشود گفت: تردد در زمستان با حال رنجور بیمارانم سخت بود وبر بیماری های او می افزود، ناگزیر بر قرض مبالغی شدیم تا یک اتاق کوچکی در شهر مجاور اجاره کنیم .
این بانو که مادرش دیالیز می شود می افزاید: درد بی خبر می آید وهیچ کس آماده استقبال از آن نیست اما نبود امکانات لازم وبخش دیالیز در بیمارستان فاروج باعث شده است هزینه ها برای بیماران دیالیزی شهرستان افزایش یابد.
وی که از یکی از روستاهای شهرستان است می گوید: بیماران دیالیزی با توجه به نوع بیماری شان در معرض بیماری های مختلفی قرار می گیرند ودائم باید تحت مراقبت باشند اما این شرایط در بیمارستان فاروج مهیا نیست.
یکی بیمار دیالیزی دیگر شهرستان می گوید: گاهی بیماران دیالیزی نیاز به دیالیز اورژانسی می یابند وتا انتقال بیماران به بیمارستان های شهرهای مجاور زمان زیادی را از دست می دهنند که ممکن است ثمرات جبران ناپذیری داشته باشد.
م، ز می افزاید: احتمال خطر تشنج، سکته وبروز عوارض فراوان برای بیمارانی که نیاز به دیالیز اورژانسی می یابند بسیار زیاد است.
وی خاطرنشان می کند: در بسیاری از مواقع ما دیالیزی ها نیاز به مراقبت های خاص داریم که در بیمارستان فاروج از دسترسی به این خدمات محروم هستیم .
وی تصریح می کنند: بیمارستان های شهرهای مجاور برای بیماران خودشان دچار کمبود هستند وما هم سربار این بیمارستان ها می شویم واز کیفیت خدمات کاسته می شود واگر این بخش در بیمارستان فاروج راه اندازی شود بی شک از بار کاری این بیمارستاها هم کاهش می باد.
رئیس شبکه بهداشت شهرستان فاروج با اذعان به مشکلات بیماران دیالیزی می گوید: بیماران دیالیزی شهرستان از نبود بخش دیالیز در بیمارستان شهدای شهرستان رنج می برند.
دکتر فریبرز صادقیان می افزاید: خانواده بیماران برای انجام دیالیز ناگزیر به پرداخت هزینه های بیشتر برای تردد در شهرهای همجوار هستند وممکن است بیماران رنجور دیالیزی ار دریافت خدمات درمانی مورد نیاز در زمان مناسب بی بهره بمانند .
وی خاطرنشان می کند: دریافت دیالیز اورژانسی یکی از دغدغه های همیشگی بیماران دیالیزی است که دریافت نشدن به موقع آن با خطر شتنج وعوارض ناشی از آن ومشکلات عدیده متاثر از این شرایط روبرو می شوند.
صادقیان خاطرنشان می کند: دریافت نشدن دیالیز اورژانسی ممکن است زمینه ساز معلولیت های دیگر برای این بیماران شود وفرصت پیوند کلیه را هم از این بیماران می گیرد.
وی تصریح می کند: پیگیری ها ومکاتبات با دانشگاه علوم پزشکی استان برای راه اندازی بخش دیالیز ومرکز معالجه بیماران خاص انجام شده است که در صورت تامین اعتبارات ساخت ساختمان این بخش به متراژ 150 متر مریع، دانشگاه علوم پزشکی هم تجهیزات پزشکی مورد نیاز را تامین می کند.
فرماندار فاروج هم می گوید: نشست های با مسئولان متولی استانی برای رفع این مشکل بیمارستان شهرستان انجام شده است.
امان الله خدمتگزار می افزاید: ساخت ساختمان این فضا با شهرستان وتجهیز آن با بیمه سلامت ودانشگاه علوم پزشکی است.
وی با اشاره به اینکه از اعتبارات سال گذشته ماده 180 شهرستان رقمی برای بخش دیالیز پیش بینی شده بود که جابه جایی در محل هزینه کرد آن انجام شد خاطرنشان می کند: در نشست با مدیرکل بیمه سلامت مقرر شد درصورت برگشت این اعتبار برای بخش دیالیز ساخت آن انجام شود ودر صورت عدم امکان جابه جایی اعتبار، بیمه سلامت ساخت این پروژه را انجام دهد واز اعتبارات سال آینده شهرستان این رقم برای پروژه تامین شود.
وی تصریح می کند: ساخت بخش دیالیز در کنار بیماری های خاص انجام می شود که برای این پروژه 1میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده است.
وی می افزاید: تجهیز بخش دیالیز با دانشگاه علوم پزشکی وبیماری های خاص را نیز بیمه سلامت برعهده دارد.
انتهای پیام/
چه دردی است ناداری و بیماری. وقتی تن رنجورت میزبان درد می شود چه سخت است. اگر حساب های بانکی ات خالی باشد و در جیبت پولی نباشد
,چه دردناک است وقتی درد بی خبر می آید و خبر از قیمت دوا و درمان نداری چه سخت است وقتی عزیزانت برای نجات لحظه های دردناکت در به در به دنبال داروهایت می گردند و هرچه بیشتر می گردند کمتر می یابند
,اینجا سکوت حکمفرماست. بدنهایی بی رمق و نیمه جان با چشمان فرو رفته خیره به شیلنگی که حیات آنان را رقم می زند، شیلنگ پرخونی که یکسر آن به سرخرگ و سیاهرگ و سردیگر آن به دستگاه دیالیز متصل است
,این شیلنگ ها که خون زندگی در آن جریان دارد بردست های بی رمق و سفید انسان هایی بسته شده که پوست به استخوان رسانده و چشم هایش دریچه ای به آینده روشن نمی گشاید
,خون مسموم وارد دستگاه می شود و خون تصفیه شده از شیلنگی دیگر به سرخرگ می ریزد.
,
این دستگاه جبران نارسایی کلیه را می کند و او را که ناتوان، چشم به این دستگاه دوخته همچنان به آینده ای هرچند کوتاه امیدوار می سازد
,این جا خون حکم کیمیا را دارد، رنگ قرمز در شیلنگ ها فراوان است اما کم خونی بیداد می کند. بدنها تشنه نشاط و تحرک هستند.
,اما این تصاویر را در بیمارستان فاروج نمی توانید ببینید چون بخش دیالیز ندارد وبیماران دیالیزی فاروج برای تجربه این صحنه ناگزیرند با همان جال رنجور رنج سفر را هم تحمل کنند وبرای هربار دیالیز با هزینه چند برابری خود را به یکی از بیمارستان های شهرهای مجاور برسانند تا خون تصفیه شده را دریافت کنند.
,همراه یکی از این بیماران می گوید: تمام زمستان ناگزیر به اجاره منزلی در شهر مجاورمان شدیم تا دیالیز بیمارمان به موقع انجام شود.
,
وی که خواست نامش ذکر نشود گفت: تردد در زمستان با حال رنجور بیمارانم سخت بود وبر بیماری های او می افزود، ناگزیر بر قرض مبالغی شدیم تا یک اتاق کوچکی در شهر مجاور اجاره کنیم .
,این بانو که مادرش دیالیز می شود می افزاید: درد بی خبر می آید وهیچ کس آماده استقبال از آن نیست اما نبود امکانات لازم وبخش دیالیز در بیمارستان فاروج باعث شده است هزینه ها برای بیماران دیالیزی شهرستان افزایش یابد.
,وی که از یکی از روستاهای شهرستان است می گوید: بیماران دیالیزی با توجه به نوع بیماری شان در معرض بیماری های مختلفی قرار می گیرند ودائم باید تحت مراقبت باشند اما این شرایط در بیمارستان فاروج مهیا نیست.
,یکی بیمار دیالیزی دیگر شهرستان می گوید: گاهی بیماران دیالیزی نیاز به دیالیز اورژانسی می یابند وتا انتقال بیماران به بیمارستان های شهرهای مجاور زمان زیادی را از دست می دهنند که ممکن است ثمرات جبران ناپذیری داشته باشد.
,م، ز می افزاید: احتمال خطر تشنج، سکته وبروز عوارض فراوان برای بیمارانی که نیاز به دیالیز اورژانسی می یابند بسیار زیاد است.
,وی خاطرنشان می کند: در بسیاری از مواقع ما دیالیزی ها نیاز به مراقبت های خاص داریم که در بیمارستان فاروج از دسترسی به این خدمات محروم هستیم .
,وی تصریح می کنند: بیمارستان های شهرهای مجاور برای بیماران خودشان دچار کمبود هستند وما هم سربار این بیمارستان ها می شویم واز کیفیت خدمات کاسته می شود واگر این بخش در بیمارستان فاروج راه اندازی شود بی شک از بار کاری این بیمارستاها هم کاهش می باد.
,رئیس شبکه بهداشت شهرستان فاروج با اذعان به مشکلات بیماران دیالیزی می گوید: بیماران دیالیزی شهرستان از نبود بخش دیالیز در بیمارستان شهدای شهرستان رنج می برند.
,دکتر فریبرز صادقیان می افزاید: خانواده بیماران برای انجام دیالیز ناگزیر به پرداخت هزینه های بیشتر برای تردد در شهرهای همجوار هستند وممکن است بیماران رنجور دیالیزی ار دریافت خدمات درمانی مورد نیاز در زمان مناسب بی بهره بمانند .
,وی خاطرنشان می کند: دریافت دیالیز اورژانسی یکی از دغدغه های همیشگی بیماران دیالیزی است که دریافت نشدن به موقع آن با خطر شتنج وعوارض ناشی از آن ومشکلات عدیده متاثر از این شرایط روبرو می شوند.
,
صادقیان خاطرنشان می کند: دریافت نشدن دیالیز اورژانسی ممکن است زمینه ساز معلولیت های دیگر برای این بیماران شود وفرصت پیوند کلیه را هم از این بیماران می گیرد.
,وی تصریح می کند: پیگیری ها ومکاتبات با دانشگاه علوم پزشکی استان برای راه اندازی بخش دیالیز ومرکز معالجه بیماران خاص انجام شده است که در صورت تامین اعتبارات ساخت ساختمان این بخش به متراژ 150 متر مریع، دانشگاه علوم پزشکی هم تجهیزات پزشکی مورد نیاز را تامین می کند.
,فرماندار فاروج هم می گوید: نشست های با مسئولان متولی استانی برای رفع این مشکل بیمارستان شهرستان انجام شده است.
,امان الله خدمتگزار می افزاید: ساخت ساختمان این فضا با شهرستان وتجهیز آن با بیمه سلامت ودانشگاه علوم پزشکی است.
,وی با اشاره به اینکه از اعتبارات سال گذشته ماده 180 شهرستان رقمی برای بخش دیالیز پیش بینی شده بود که جابه جایی در محل هزینه کرد آن انجام شد خاطرنشان می کند: در نشست با مدیرکل بیمه سلامت مقرر شد درصورت برگشت این اعتبار برای بخش دیالیز ساخت آن انجام شود ودر صورت عدم امکان جابه جایی اعتبار، بیمه سلامت ساخت این پروژه را انجام دهد واز اعتبارات سال آینده شهرستان این رقم برای پروژه تامین شود.
,وی تصریح می کند: ساخت بخش دیالیز در کنار بیماری های خاص انجام می شود که برای این پروژه 1میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده است.
,وی می افزاید: تجهیز بخش دیالیز با دانشگاه علوم پزشکی وبیماری های خاص را نیز بیمه سلامت برعهده دارد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه