معاون اشتغال کمیته امداد:

امسال 2500 طرح اشتغالزایی اجرا می‌شود

امسال 2500 طرح اشتغالزایی اجرا می‌شود
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان شمالی گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری 2 هزار و 500 طرح اشتغالزایی با اعتباری بالغ‌بر 35 میلیارد تومان اجرا شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرمه، مرادی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان شمالی در مراسم تجلیل از زنان سرپرست خانوار شهرستان گرمه با اشاره به وظایفی که زنان سرپرست خانوار در مباحث تربیت فرزند و تأمین نیازهای اقتصادی خانواده دارند آنان را شایسته تقدیر دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پایگاه خبری گرمه,

وی افزود: زنان سرپرست خانوار باید با بهره‌گیری از مشاوران کمیته امداد، آموزش و تسهیلات اعطایی این نهاد، زمینه اشتغال خود و فرزندانشان را فراهم کنند.

,

مرادی اشتغال را ضامن سلامتی جسمی و روحی در خانواده‌های مددجو عنوان کرد و اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) تمام محصولات تولیدی خانواده‌های مددجو را خریداری خواهد کرد.

,

وی ارائه خدمات مشاوره، آموزش، ارتقاء مهارت، اعطای تسهیلات و نظارت بر طرح‌ها را ازجمله مراحل اجرای یک طرح دانست و افزود: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری 2 هزار و 500 طرح اشتغالزایی با اعتباری بالغ‌بر 35 میلیارد تومان اجرا شود.

,

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان شمالی تأکید کرد: طرح‌های اجرایی و حمایتی کمیته امداد در زمینه‌های کشاورزی، صنعتی و خدماتی خواهد بود.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه