رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری:
غربی ها با مانع تراشی از پیشرفت مذاکرات جلوگیری می کنند
حجت الاسلام اکرمی گفت: غربی ها به دنبال بهانه جویی هستند و با مانع تراشی از پیشرفت مذاکرات جلوگیری می کند که در این صورت ما دیگر نمی توانیم بهانه جویی آنها را بپذیریم پس به این ترتیب به نقطه اول بر می گردیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت و گو با سرویس سیاسی تهران نیوز؛ با اشاره به اینکه غربیها از زیاده خواهی خود دست بر نمی دارند، گفت: در این مذاکرات منطقی وجود دارد که منطق برد- برد است، یعنی کاری باید انجام بگیرد که هم غرب و هم ما از آن بهره ببریم و مادامی که این منطق خریدار داشته باشد، قطعا توفیق به دست خواهد آمد، اگرچه طول بکشد و زمان ببرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, سرویس سیاسی تهران نیوز؛,وی در ادامه اظهار داشت: در فرهنگ اسلام حدیثی از حضرت علی علیه السلام داریم که فرمودند: «مَن طَلبَ شیئٌ وَ جَدّ وَجد» هرکس هرچیزی را بخواهد حتما به آن خواهد رسید.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری عنوان کرد: در مدت چندین ماهی که مذاکرات صورت گرفته به این اهداف رسیده ایم و این یعنی امروز دیگر ایران هراسی و شیعه هراسی مطرح نیست زیرا امروز منطق مطرح است منطقی که می گوید ایران با ۶ کشور دنیا گفت و گو می کند که به فرموده رهبر معظم انقلاب ۶ کشور نیست؛ چرا که روسیه و چین مخالفتی ندارند و از ۴ کشور دیگر هم تصمیم گیرنده آمریکاست و او چالش ایجاد می کند.
حجت الاسلام اکرمی تصریح کرد: تاکنون در مذاکرات دستاوردهای خوبی داشته ایم که اگر با حوصله و استقامت در داخل و خارج از کشور در راستای مذاکرات موضوع را پی گیری نماییم حتما به نتیجه دلخواه خواهیم رسید.
وی با بیان اینکه الزامات یک توافق خوب این است که بتواند منافع ما را تامین نموده و عزت ما را حفظ کند، گفت: وقتی می گوییم توافق خوب یعنی ما بر اساس اینکه عضو «ان پی تی» بودن بتوانیم از تکنولوژی هسته ای خود استفاده درست بکنیم و بهره لازم را ببریم و فن آوری داشته باشیم و یقینا طرف مقابل هم باید اعتماد پیدا کند که ما در پی سلاح اتمی و بمب اتم نیستیم که البته می دانند ما به دنبال سلاح های اتمی نیستیم.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در ادامه افزود: غرب اکنون این گونه مطرح نموده که ایران در پی فعالیت اتمی و فن آوری اتمی است و ما باید نظارت داشته باشیم که البته چون ما در پی ایجاد فن آوری اتمی نیستیم هیچ ابایی نداریم از اینکه اجازه نظارت به آنها بدهیم تا کاملا شفاف سازی شود.
حجت الاسلام اکرمی بیان کرد: طرف دیگر بحث این است که غربی ها به دنبال بهانه جویی هستند و با مانع تراشی از پیشرفت مذاکرات جلوگیری می کند که در این صورت ما دیگر نمی توانیم بهانه جویی آنها را بپذیریم پس به این ترتیب به نقطه اول بر می گردیم.
وی با بیان اینکه اختلاف بر سر لغو تحریم ها وجود دارد گفت: وضعیت امروز در مذاکرات از روز اول و ۶ ماه قبل بهتر است و امروز باید با صبر و تامل مذاکرات را دنبال کنیم زیرا هنوز فرصت است که گفت و گوها دوباره مطرح و پی گیری شود تا به یک راه حل جامع برسند.
انتهای پیام/
وی در ادامه اظهار داشت: در فرهنگ اسلام حدیثی از حضرت علی علیه السلام داریم که فرمودند: «مَن طَلبَ شیئٌ وَ جَدّ وَجد» هرکس هرچیزی را بخواهد حتما به آن خواهد رسید.
,رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری عنوان کرد: در مدت چندین ماهی که مذاکرات صورت گرفته به این اهداف رسیده ایم و این یعنی امروز دیگر ایران هراسی و شیعه هراسی مطرح نیست زیرا امروز منطق مطرح است منطقی که می گوید ایران با ۶ کشور دنیا گفت و گو می کند که به فرموده رهبر معظم انقلاب ۶ کشور نیست؛ چرا که روسیه و چین مخالفتی ندارند و از ۴ کشور دیگر هم تصمیم گیرنده آمریکاست و او چالش ایجاد می کند.
,حجت الاسلام اکرمی تصریح کرد: تاکنون در مذاکرات دستاوردهای خوبی داشته ایم که اگر با حوصله و استقامت در داخل و خارج از کشور در راستای مذاکرات موضوع را پی گیری نماییم حتما به نتیجه دلخواه خواهیم رسید.
,وی با بیان اینکه الزامات یک توافق خوب این است که بتواند منافع ما را تامین نموده و عزت ما را حفظ کند، گفت: وقتی می گوییم توافق خوب یعنی ما بر اساس اینکه عضو «ان پی تی» بودن بتوانیم از تکنولوژی هسته ای خود استفاده درست بکنیم و بهره لازم را ببریم و فن آوری داشته باشیم و یقینا طرف مقابل هم باید اعتماد پیدا کند که ما در پی سلاح اتمی و بمب اتم نیستیم که البته می دانند ما به دنبال سلاح های اتمی نیستیم.
,رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در ادامه افزود: غرب اکنون این گونه مطرح نموده که ایران در پی فعالیت اتمی و فن آوری اتمی است و ما باید نظارت داشته باشیم که البته چون ما در پی ایجاد فن آوری اتمی نیستیم هیچ ابایی نداریم از اینکه اجازه نظارت به آنها بدهیم تا کاملا شفاف سازی شود.
,حجت الاسلام اکرمی بیان کرد: طرف دیگر بحث این است که غربی ها به دنبال بهانه جویی هستند و با مانع تراشی از پیشرفت مذاکرات جلوگیری می کند که در این صورت ما دیگر نمی توانیم بهانه جویی آنها را بپذیریم پس به این ترتیب به نقطه اول بر می گردیم.
,وی با بیان اینکه اختلاف بر سر لغو تحریم ها وجود دارد گفت: وضعیت امروز در مذاکرات از روز اول و ۶ ماه قبل بهتر است و امروز باید با صبر و تامل مذاکرات را دنبال کنیم زیرا هنوز فرصت است که گفت و گوها دوباره مطرح و پی گیری شود تا به یک راه حل جامع برسند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه