مدیر‌کل بحران استان زنجان:

وقوع سیل در زنجان/ خسارات سیل توسط تیم کارشناسی در حال بررسی است

وقوع سیل در زنجان/ خسارات سیل توسط تیم کارشناسی در حال بررسی است
مدیر‌کل بحران استان زنجان با اشاره به بارش باران روز گذشته در زنجان گفت: با بارش شدید دو روز گذشته در استان زنجان سبب وقوع سیل در برخی از نقاط در استان زنجان شده است، گفت: خسارات سیل توسط تیم کارشناسی در حال بررسی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا صفی‌اله کرامتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا با اشاره به اینکه بیشترین بارش در دو روز گذشته در زنجان در شهرستان‌های زنجان خدابنده و طارم بوده است، اظهار کرد: این بارش سبب ایجاد سیل در برخی از مناطق در این شهرستان‌ها شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی با بیان اینکه این سیل سبب تخریب پل و خسارت‌های زیادی به باغات این شهرستان‌ها وارد کرد، بیان کرد: تیم‌های امداد نجات در حال آماده باش برای امداد رسانی بودند.

,

‌مدیر‌کل بحران استان زنجان با اشاره به اینکه خوشبختانه در سیل هیچ گونه خسارت جانی نداشت، تصریح کرد: گرو‌ه‌های امداد و نجات در چند مورد افراد گرفتار شده در سیل را از مرگ حتمی نجات دادند.

,

وی افزود: با پرشدن آب در برخی از خانه‌های مسکونی سبب خسارات زیادی به منازل مسکونی شده است.

,

کرامتی ابراز کرد: در هر شهرستان یک تیم چهار نفره برای گزارش دقیق خسارات وارد شده اقدام کرده‌اند و هنوز خسارات وارد شده به صورت دقیق معلوم نشده است.

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه