حال و هوای این روزهای فرمانداری آمل واقعا نگران کننده است

حال و هوای این روزهای فرمانداری آمل واقعا نگران کننده است
هر دو معاون برای تنویر اذهان، ابهام زدایی کنند تا این شائبه وجود نداشته باشد که فرمانداری قرار است با دو معاون یا در واقع دوبازویی که خود در تقابل هستند، اداره شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از سفیرهراز،لغو تودیع و معارفه و انجام آن با تاخیر، تغییر ناگهانی چارت فرمانداری با سرعت و صورت غیرعادی که شاید به ظاهر اتفاقی مبارک باشد و تلاش برای ابقای یک مسئول، همه و همه نگرانی جدی به جامعه تزریق کرد که این نگرانی ها باید هرچه زودتر توسط مسئولین برطرف شود تا همدلی و هم زبانی از معنی نیوفتد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرهراز,

پس از لغو تودیع و معارفه معاون فرماندار افکار درگیر چرایی این موضوع بود که پس از چند هفته این مراسم به شکلی که در شان مسئول هم طراز انقلاب اسلامی نبود برگزار شد، در شان نظام نبود به این دلیل که، زمانی که هدف خدمت است پس بازه زمانی محلی از اعراب ندارد؛ وقتی نیت به تعبیر رهبر معظم انقلاب نوکری است پس جایگاه تحقق خدمت نباید مهم باشد، و باید با متانت و تواضع این چرخش قدرت صورت بگیرد، فلذا وقتی در عمل این امور محقق نمی شود و با این همه حاشیه همراه می شود، عیان است که با شاخص های مسئول هم طراز انقلاب اسلامی فاصله ها داریم.

,

انتصاب با هر کیفیتی که بود صورت گرفت اما لختی نگذشت صحبت از تغییر چارت فرمانداری به میان آمد و این تغییر با پیگیری شبانه روزی نماینده آمل انجام شد که خود این امر هم واقعا می تواند محل بحث باشد.

,

در نتیجه این تحول سازمانی، سید جعفر رسولی دوباره صاحب کرسی معاونت شد؛ فعالان سیاسی و اجتماعی هنوز در پی پاسخ برای بسیاری از سوالات بودند که شنیده ها از درگیری داخل فرمانداری بر سر یک اتاق خبر داد! به نظر نگارنده متن اهدای اتاق فرماندار توسط شخص ایشان به معاون محترم بر وجود درگیری صحه می گذارد و الا دلیلی برای تقدیم اتاق وجود ندارد که البته این حرکت از سمت فرمانداری پاک کردن صورت مساله است.

,

زمانی که این چنین تنش هایی به وجود می آید نشان از یک اختلاف بزرگتر است، چرا که معاونین محترم هم دنیا دیده اند و هم با تجربه و مسلما برای میز و صندلی بحث نمی کنند!

,

اگر هم تمام این اخبار شایعه ای بیش نیست در سال هم دلی و هم زبانی، در یک نشست خبری مشترک، هر دو معاون برای تنویر اذهان، ابهام زدایی کنند تا این شائبه وجود نداشته باشد که فرمانداری قرا است با دو معاون یا در واقع دوبازویی اداره شود که خود در تقابل هستند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه