برپایی نمایشگاه خوشنویسی درسرپلذهاب
نمایشگاهی از آثار خوشنویسان شهرستان سرپلذهاب درمحل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برپا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز 1404/به مناسبت گرامیداشت شهید آوینی و روز هنرانقلاب نمایشگاهی از آثار خوشنویسان سرپلذهابی با حضور مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه ،معاون اداری مالی استان،فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب،مسئول بسیج هنرمندان شهرستان وجمعی ازمسئولین وهنرمندان درمحل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرپلذهاب برپا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز 1404,درحاشیه این نمایشگاه مرزبان بساطی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هنرمند درگفتگو با خبرنگارما گفت: شهید آوینی هنر واقعی را با الهام گیری ازمعارف اسلامی آنچنان توصیف می کند که بافطرت و حقیقت انسانی درهماهنگی کامل است.
,رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرپلذهاب اظهارداشت: به منظور گرامیداشت شهید آوینی و روز هنر انقلاب برآن شدیم تا نمایشگاهی از آثارخوشنویسان شهرستان سرپلذهاب برپا نماییم.
,بساطی معرفی هنر اصیل خوشنویسی در بین اقشار جامعه و نشر و گسترش این هنر در بین علاقمندان را از جمله اهداف مهم برپایی این نمایشگاه دانست و افزود: این نمایشگاه از ۲۴ فروردین ماه به مدت ۷ روز در محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرپلذهاب برپا میباشد.
,وی همچنین تعداد آثاربه نمایش گذاشته شده دراین نمایشگاه را ۳۳ اثرخواند و گفت :
,در این نمایشگاه خوشنویسان اشعارادب فارسی ، احادیث و آیات قرآنی را با خط شکسته نستعلیق ، نستعلیق ، کتابت و سیاه مشق به نمایش گذاشته اند.
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام / ق
]
ارسال دیدگاه