به‌همراه برنامه کاری وزیر اطلاعات در فومن؛

برنامه‌های سفر وزرا به ۱۵ شهرستان گیلان اعلام شد

برنامه‌های سفر وزرا به ۱۵ شهرستان گیلان اعلام شد
برنامه‌های حضور وزرا و نمایندگان رئیس جمهور در پانزدهمین سفر استانی دولت تدبیر و امید به گیلان در ۱۵ شهرستان این استان اعلام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز ؛ در شهرستان لنگرود آخوندی وزیر راه و شهرسازی، در شهرستان‌های تالش و رضوانشهر هاشمی وزیر بهداشت، در شهرستان آستانه‌اشرفیه محمداصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، شهرستان صومعه‌سرا جنتی وزیر ارشاد، در شهرستان ماسال گودرزی وزیر ورزش و جوانان، شهرستان بندرانزلی حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی وزیر دادگستری حضور می‌یابند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,

در شهرستان‌های شفت و فومن علوی وزیر اطلاعات، در شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل حجت الاسلام و المسلمین انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور، شهرستان آستارا یونسی دستیار ارشد رئیس جمهور، در شهرستان‌های رودسر و املش سلطانی‌فر معاون رئیس جمهور و در شهرستان رودبار واعظی وزیر ارتباطات حضور می‌یابند.

,

اخبار رسیده حاکی از آن است که وزیر اطلاعات پس از نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع شهرستان فومن سخنرانی خواهند داشت و فعلا خبری از برگزاری جلسه شورای اداری نیست.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه