اجلاسیه شهدا، بار دیگر خاطرات فرزندم را زنده کرد
پدر شهید جواد نوروزی گفت: با برگزاری اجلاسیه بزرگ شهدا، یک بار دیگر یاد وخاطرات فرزند شهیدم زنده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی اصغر نوروزی، پدرشهید درگفتگو با خبرنگار شاخه طوبی گفت: فرزندم متعلق به من نبود، هدیه ای از طرف خداوند به ما بود و ما هم این هدیه را با احترام به او برگرداندم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ،, شاخه طوبی,نوروزی با بیان اینکه دفاع از انقلاب و اسلام کوچک و بزرگ نمی شناسد، افزود: بر همگان لازم وضروری است که از این انقلاب به درستی نگه داری و حفاظت کنیم.
,وی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان اجلاسیه میامی خاطرنشان کرد: قدم نهادن در راه شهدا کمتر از شهادت نیست و بارها مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده اند.
,این پدر شهید افزود: دراین بازدید که با توجه به کسالتی که داشتم به عینه دیدم که زحمات بسیار خوبی دربرپایی این نمایشگاه کشیده شده است و باید قدردان همه مسئولین بود.
,نوروزی با بیان اینکه با بازدید از نمایشگاه امروز خیلی از خاطرات فرزندم دوباره برایم زنده شد، گفت: امیدواریم که این شهدا شفیع همه در روز قیامت باشند.
,گفتنی است که شهید جواد نوروزی در سال 1349 در شهر میامی متولد شد و درسال1367براثر شیمیایی شدن بدن درعملیات بیت المقدس به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
,,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه