logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

اندی عکس گرفت، اِبی نرسید، مسئولان ایران خواب بودند

اندی عکس گرفت، اِبی نرسید، مسئولان ایران خواب بودند
قهرمانی آزادکاران ایران در جام جهانی 2015 آمریکا آنقدر برای مسئولان کشتی ایران خوشحال کننده بود که آنها قید اطراف خود را برای دقایقی زده بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، تیم ملی کشتی آزاد ایران چند روز قبل در رقابت های جام جهانی با غلبه بر همه حریفان به فینال رسید و در دیدار نهایی نیز آمریکای میزبان را مغلوب کرد تا برای چهارمین سال پیاپی به قهرمانی برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بدون شک آزادکاران کاری کردند کارستان؛ چرا که غلبه بر آمریکا آن هم در خاک این کشور کار آسانی نیست. با این وجود به نظر می رسد مسئولان ایرانی حاضر در این تورنمنت به یکباره و برای چند دقیقه به خواب رفتند و هرگز مراقب اطراف خود نبودند.

,

در حاشیه جشن قهرمانی ایران یکی از خواننده های لس آنجلسی که در روز فینال به محل رقابت ها رفته بود، در کنار اعضای تیم ایران حاضر شد و عکس یادگاری گرفت. این خواننده بدون شک اهداف سیاسی را نیز در سر می پرورانده؛ وگرنه لزومی به عکس گرفتن آن هم به این شکل نداشت. مسئولان ایرانی مشخص نیست در لحظه حضور این خواننده حواسشان کجا بوده و به نظر می رسد کاملاً غفلت کرده اند. البته در عکس منتشر شده یکی از مربیان دیده می شود که او نیز بی خیال در کنار این خواننده قرار گرفته است.

,

خبر عجیب دیگر که از آمریکا رسیده، مربوط به تلاش یک خواننده دیگر لس آنجلس برای حضور در جشن تیم ملی ایران می شود. این خواننده که در ایران با نام “ابی” شناخته می شود، قصد داشته خود را به سالن رقابت های کشتی برساند، اما به گفته کسانی که در آنها حضور داشته اند، در ترافیک مانده و بنابراین جایی در این جشن نداشت. البته این مساله به سود مسئولان کشتی ایران بود؛ چرا که حضور دیگر خواننده لس آنجلسی می توانست اوضاع را وخیم تر کند.

,

منبع: گفتارنیوز

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه