logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

آیت‌الله خاتمی در نشست خبری:

۱۳ نفر به مجلس خبرگان افزوده می‌شود

۱۳ نفر به مجلس خبرگان افزوده می‌شود
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تغییراتی که در مجلس خبران رهبری ایجاد می‌شود، گفت: ۱۳ نفر به عضو جدید به اعضای خبرگان رهبری افزوده می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، حجت‌الاسلام سید احمد خاتمی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در قم حاضر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تغییراتی که در مجلس خبرگان رهبری ایجاد می‌شود، اظهار داشت: 13 نفر به عضو جدید به اعضای خبرگان رهبری افزوده می‌شوند.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به تصویب نامه رحمانی فضلی وزیر کشور درباره افزایش تعداد نمایندگان مجلس خبرگان در اجرای ماده 2 قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری در جلسه روز گذشته هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: این مصوبه به دلیل تغییر در آمار نفوس سال 90 کشور ایجاد شده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه با افزوده شدن 13 نفر به جمع خبرگان تعداد اعضا به 99 افزایش می‌یابد، افزود: در هریک از استان‌های اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس یک نماینده دیگر به جمع خبرگان معرفی و استان تهران نیز نمایندگان خود را از 16 نفر به 20 نفر ارتقاء می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه در جلسه روز گذشته هیئت رئیسه مجلس خبرگان مقرر شده در روز 21 خرداد ماه سال جاری جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان در قم برگزار شود، عنوان کرد: اجلاس مجلس خبرگان رهبری نیز امسال در روزهای 10، 11 و 12 شهریور برگزار می‌شود.

خاتمی با اشاره به اینکه جلسه‌ای که در 11 دی ماه سال 93 هیئت رئیسه خبرگان رهبری در دبیرخانه قم برگزار شد، گفت: در این جلسه پیشنهاداتی از سوی اعضاء صورت گرفت که برخی از آن‌ها تصویب و قرار شد پیگیری شود.

وی گفت: پیشنهاد اول ضرورت تعامل و همکاری هر چه بیشتر بین حوزه‌های علمیه شیعه و اهل سنت و ارائه راهکارهای علمی برای مقابله با جریانات تکفیری بود که به تصویب رسید.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به برخی مصوبات این جلسه خاطرنشان کرد: گنجاندن معارف اهل بیت (ع) با کمک کار‌شناسان در کتاب‌های درسی مقاطع مختلف تحصیلی از سوی سازمان برنامه ریزی و تدوین کتب درسی آموزش و پرورش از جمله مصوبات این جلسه بود.

خاتمی با اشاره به اینکه پیگیری دبیرخانه مجلس خبرگان و تقویت مبانی دینی و فرهنگی زائران حرم اهل بیت (ع)، امامزادگان و بقاع متبرکه از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه از دیگر مصوبات این جلسه بود ،گفت: در این جلسه از وزارت بهداشت و درمان درخواست شد که درباره تسهیل و ارائه راهکارهای تشویقی و رفع موانع تکثیر نسل اقدامات لازم را انجام دهد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وجود دو شخصیت حقیقی و حقوقی در مجلس خبرگان افزود: شخصیت حقیقی آن دارای ظرفیت بالایی است که باید از آن بهره کافی برده شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه