حجت الاسلام غریبی:
عدم وجود شادی در زندگی عامل اصلی فروپاشی خانواده هاست
حجت الاسلام غریبی کارشناس مسائل خانواده حضور یافتند و به اثرات شادی در اسلام و تاثیرات روانی آن بر خانواده پرداختند و عدم گذشت در زندگی و نبود شادابی در خانواده ها را عامل اصلی فروپاشی بنیان خانواده بیان نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درچه نیوز، در مراسمی که با حضور جمعی از همسران شهدا و خواهران بسیجی شهر درچه برگزار گردید حجت الاسلام غریبی به دیدگاهها و مسائل خانه و خانواده پرداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درچه نیوز, ,
,
, در این مراسم حجت الاسلام غریبی کارشناس مسائل خانواده حضور یافتند و به اثرات شادی در اسلام و تاثیرات روانی آن بر خانواده پرداختند و عدم گذشت در زندگی و نبود شادابی در خانواده ها را عامل اصلی فروپاشی بنیان خانواده بیان نمودند.
,ایشان افزودند اگر انسان در زندگی خواستار رسیدن به آرامش باشد باید به مقام رضا برسد و صبر پیشه کند و راضی به رضای حق باشد و هرگاه نعمت به او برسد خدا را شکر کند.
, ,
,
, این مراسم در سالن تربیت بدنی شهر درچه به همت حوزه بسیج خواهران حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار گردید.
,انتهای پیام/ر
,
ارسال دیدگاه