logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

شگرد سارقان برای فروش اموال دزدی

شگرد سارقان برای فروش اموال دزدی
پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارقان معتادی خبر داد که برای تامین هزینه اعتیادشان به شیشه، اقدام به سرقت یکی از رستوران‌های منطقه کن کرده و تمامی اموال نو مسروقه را به جای ضایعات فروخته بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، هشتم فروردین ماه امسال، فردی با مراجعه به کلانتری ۱۴۲ کن به مأموران اعلام کرد که از رستورانش واقع در منطقه کن سرقت شده و سارقان تمامی اموال و تجهیزات داخل رستوران را سرقت کرده‌اند.

مالباخته در اظهاراتش عنوان کرد: سرقت در شرایطی انجام شده که رستوران هنوز افتتاح نشده و به همین علت تمامی اموال سرقت شده شامل کلیه تجهیزات صنعتی ویژه رستوران، ده‌ها تخته قالیچه، ده‌ها دست ظروف پذیرایی (بشقاب، لیوان و...) هنوز یک روز هم استفاده نشدند.

پس از تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «سرقت اماکن» و به دستور شعبه ششم بازپرسی دادسرای ناحیه ۵ تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

با آغاز رسیدگی به پرونده، کارآگاهان با بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته یکی از شعبات بانکی منطقه کن، موفق به شناسایی تصویر یکی از سارقان شدند؛ تصویر به دست آمده، یکی از اراذل و اوباش منطقه حصارک پونک به نام محمد (۳۲ ساله) را نشان می‌داد که در ساعت ۱۲ شب هفتم فروردین ماه، اقدام به سرقت از رستوران کرده بودند.

پس از شناسایی «محمد » به عنوان یکی از سارقان، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که وی قصد فروش ده‌ها تخته قالیچه (بیش از ۲۰ تخته قالیچه) را به قیمت کلی یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دارد که بلافاصله این محل در منطقه حصارک پونک شناسایی، محمد دستگیر و ده‌ها تخته قالیچه نیز از وی کشف شد.

"محمد " که چاره‌ای جز اعتراف نداشت، صراحتاً به مشارکت در سرقت اعتراف و دو نفر دیگر از اراذل و اوباش منطقه حصارک پونک به نام‌های محراب (۳۲ ساله) و حسین (۳۳ ساله) را به عنوان همدستان خود معرفی کرد؛ همزمان مخفیگاه وی نیز مورد بازرسی قرار گرفت و مقادیر دیگری از اموال سرقت شده از این محل کشف شد.

با شناسایی دو عضو دیگر این گروه از سارقان، «محراب» و «حسین» نیز ۶ روز بعد از دستگیری وی و در ۱۸ فروردین دستگیر و ضمن اعتراف صریح به مشارکت در سرقت عنوان کردند که قسمت عمده اموال سرقت شده را در قالب ضایعات به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان فروخته‌اند که بلافاصله فرد خریدار اموال مسروقه، شناسایی، دستگیر و تمامی اموال سرقت شده از وی کشف شد.

سرهنگ کارآگاه داوود مرادی، رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: هر سه متهم پرونده از اراذل و اوباش منطقه حصارک پونک بوده و به مصرف موادمخدر از نوع شیشه نیز اعتیاد دارند و انگیزه خود از این سرقت را تأمین هزینه مواد عنوان کرده‌اند.

وی با اشاره به اعتراف متهمان به انجام سرقت‌های مشابه عنوان داشت: در ادامه تحقیقات، متهمان به چندین سرقت مشابه از واحد رستورانی اعتراف کردند که تحقیقات تکمیلی جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکابی، در دستور کار کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه